Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ministri im došli dati podršku pred biračima

Autor: Ljiljana Jurjević

13.05.2013. 22:00
Ministri im došli dati podršku pred biračima

Foto: Arif SITNICA



Kandidati »Koalicije za promjene« predvođene gradonačelničkim kandidatom Ivom Bilićem jučer su se na Narodnom trgu družili s građanima. Nakon što su preksinoć kao »pojačanje« dobili premijera, zadarskim esdepeovcima jučer su podršku došla dati čak tri ministra. Ministri Ante Kotromanović, Ranko Ostojić i Predrag Matić, nakon što su nazočili pokaznoj vatrogasnoj vježbi na Zemuniku, spustili su se s kolegama iz stranke ravno na Narodni trg, družiti se sa Zadranima, popiti kavicu i uživati u prekrasnom svibanjskom danu koji se jučer nadvio nad Zadrom.
Ministrima su Zadrani prilazili, rukovali se s njima, a onda bi sa štanda uzeli malo promotivnog materijala i nastavili dalje.
– Imali smo vježbu na Zemuniku, bilo je dobro. Sad sam evo došao dati podršku kolegi Biliću i idem dalje za Split, kratko je prokomentirao Kotromanović.
 Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić već se bio ugodno smjestio ispod suncobrana popiti kavu zajedno s kolegom, bivšim policajcem Antunom Novoselovićem i ostalim zadarskim kolegama, a ministar Matić prošetao je Zadrom u društvu Duška Vidova i esdepeove kandidatkinje za županicu Renate Sabljar Dračevac s kojima je u »Lovre« popio kavu.