Ministri im došli dati podršku pred biračima

Slika korisnika admin
Arif SITNICA

Kandidati »Koalicije za promjene« predvođene gradonačelničkim kandidatom Ivom Bilićem jučer su se na Narodnom trgu družili s građanima. Nakon što su preksinoć kao »pojačanje« dobili premijera, zadarskim esdepeovcima jučer su podršku došla dati čak tri ministra. Ministri Ante Kotromanović, Ranko Ostojić i Predrag Matić, nakon što su nazočili pokaznoj vatrogasnoj vježbi na Zemuniku, spustili su se s kolegama iz stranke ravno na Narodni trg, družiti se sa Zadranima, popiti kavicu i uživati u prekrasnom svibanjskom danu koji se jučer nadvio nad Zadrom.

Ministrima su Zadrani prilazili, rukovali se s njima, a onda bi sa štanda uzeli malo promotivnog materijala i nastavili dalje.

- Imali smo vježbu na Zemuniku, bilo je dobro. Sad sam evo došao dati podršku kolegi Biliću i idem dalje za Split, kratko je prokomentirao Kotromanović.

 Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić već se bio ugodno smjestio ispod suncobrana popiti kavu zajedno s kolegom, bivšim policajcem Antunom Novoselovićem i ostalim zadarskim kolegama, a ministar Matić prošetao je Zadrom u društvu Duška Vidova i esdepeove kandidatkinje za županicu Renate Sabljar Dračevac s kojima je u »Lovre« popio kavu.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno