Koncert Gibonnija oduševio publiku

Slika korisnika valentinam
Ludilo glazbe i pjesme u Arsenalu
Autor: 
Pred kraj koncerta zahvalio je Gibo svim Zadranima koji ga prate jos od 1992., 1993. godine, kao i onima koji su prvi put na njegovom koncertu. Rekao je da mu nije želja biti na top listama, nego napuniti srca svoje publike
Facebook Arsenal
Raspjevani Arsenal bio je ispunjen do posljednjeg mjesta

Izvedbom pjesme "Sreća" točno u 22 sata Gibonni je počeo svoj koncert u Arsenalu. Uslijedio je niz hitova poput Nisi više moja bol, Hodaj, Ne odustajem, Libar, Bella figura, Bella pitura, Žeđam..., a na nekim duetima kao što su Oprosti i Anđeo u tebi pridružila mu se Ivana Husar. Gibo je predstavio i prateće vokale i sve na bini koji su svirali, a među njima su Nikša Bratović, Hrvoje Rupčić, Mario Ramljak, Marko Reljanović, Dražen Bogdanović...

Armosfera je bila odlična, svi su pjevali pjesme, dio posjetitelja je imao rezervirane stolove na katu, ali gotovo nitko nije sjedio, svi su plesali... Arsenal je bio do kraja ispunjen.

Gibo je otpjevao pjesmu "Dvije duše" za koju je posebno najavio kako je prvi put izvedena u Zadru 1994. godine. Posebno za Olivera je otpjevao i "Cesaricu".

Kad je na red došla pjesma "Libar" odabrao je jedan par iz publike "koji se jako voli" i pozvao ih na binu da zaplešu, a ispalo je kako je odabrao par koji je slavio 12. godišnjicu braka, pa su im svi čestitali pljeskom.

Pred kraj koncerta zahvalio je svim Zadranima koji ga prate jos od 1992., 1993. godine, kao i onima koji su prvi put na njegovom koncertu. Rekao je da mu nije želja biti na top listama, nego napuniti srca svoje publike. Zahvalio je publici što mu je dopustila da piše ljubavne pjesme već 28 godina i rekao da je ponosan na ovakve večeri.

- Neka Bog čuva vas i Zadar i Dalmaciju i Hrvatsku, poručio je Zlatan Stipišić Gibonni. Koncert je zavrsio nekih 15-ak min nakon ponoći, za kraj je otpjevao "Zlatne godine", a kad ga je publika zvala na bis još je otpjevao "Judi, zviri i beštimje", te završio sa "Udicom".

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)