Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Euforija na Narodnom trgu

Autor: Teuta Babajko Jamičić

13.06.2009. 22:00
Euforija na Narodnom trgu

Foto: Adam VIDAS



Kaubojima koji su još jednom izazvali ludilo na zadarskim ulicama, Zadranin Nikola Božulić darovao je pisani sonet o Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji


Hrvatska rukometna reprezentacija, popularni Kauboji, kao i prošle godine izazvali su euforiju u samome središtu grada. Točno u podne na Narodnom trgu unatoč jakom lipanjskom suncu i nesnosnoj sparini, stotine Zadrana je pozdravilo Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, koja je na druženje s građanima stigla u punome sastavu. Kauboji, koji u Zadru borave u sklopu Kvalifikacija za Europsko prvenstvo – Austrija 2010., Zadranima su u subotu podijelili mnoštvo autograma, privjesaka, lopti, majica Hrvatske rukometne reprezentacije i ostalih sponzorskih rekvizita. Oni koji su uhvatili loptu s natpisom “gol”, dobili su karte za utakmicu Hrvatske s Mađarskom na Višnjiku.
Ivano Balić, Blaženko Lacković, Igor Vori, Domagoj Duvnjak, Venio Losert, Zadrani Tonči Valčić i Ivan Ninčević te ostali Kauboji predvođeni Linom Červarom još jednom su se prisjetili nezaboravne atmosfere prije nešto više od godinu dana na Višnjiku, kada su izborili visu za Peking. Miljenici nacije Zadrane su pozvali da ih i sada na Višnjik, gdje igraju kvalifikacijske utakmice s Mađarskom i Slovačkom, dođu podržati u što većem broju.
– Pozivam navijače da dođu na utakmice i podrže nas u što većem broju, naravno, ako imaju novaca, kazao je Ivano Balić kojega su nakon dijeljenja autograma i slikanja s obožavateljicama i obožavateljima s Narodnog trga morali odvući zaštitari.
Kaubojima, koji su još jednom izazvali ludilo na zadarskim ulicama, Zadranin Nikola Božulić darovao je pisani sonet o Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.