Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Rašteviću pripao naslov pobjednika

Autor: Ivica Gjergja

13.06.2009. 22:00
Rašteviću pripao  naslov pobjednika


Proteklog vikenda u organizaciji  MNK Benkovačko Selo,  pod pokroviteljstvom  Grada Benkovca i u povodu dana grada odigran  je Prvi malonogometni  turnir na umjetnoj travi na  malonogometnom igralištu pored novoizgrađenog dječjeg vrtića u  Benkovcu. Atrakcije nije  falilo, bilo je lijepih kombinacija, proigravanja, a  dakako i zgoditaka, dečki  su uživali igrati na novoj  podlozi.
Turnir se odigravao u  dvije kategorije natjecatelja.
Igrali su turnir dječaci  do 15 godina starosti i seniori.
U kategoriji dječaka nakon odigranih svih utakmica poredak je sljedeći: Prvi je Š.D. Lisičić,  drugi Karin, a treći Kukalj. Sve tri  momčadi dobile su novčane nagrade  (700 kuna) i plakete za osvojena  mjesta na turniru. 
U kategoriji seniora nastupilo je  14 momčadi, a konačni poredak je  sljedeći: prvi je Raštević, druga Rovanjska, a treći Smilčić. Prvoplasirani Raštević je primio nagradu od  4.000 kuna, Rovanjska 2.000, a  Smilčić 1.000, s pokalima za osvojena mjesta. Nagrade je uručio Mirko Erstić direktor HNK Velebit.
Najbolji strijelac je Josip Kolić  (MNK Šopot) koji je postigao pet  zgoditaka, a vratar Šime Žilić (Škabrnja). Turnir je protekao u fer i  korektnom tonu svih sudionika, a  gledatalji kojih je bilo preko 400  uživali su u majstorijama haklera.  Organizator najavljuje iduće godine  još i jači te kvalitetniji turnir.
– Da ne bude sve stereotipno i da  se ne igra na betonu, ovaj put je  probni turnir koji je bio dobro posjećen otvoren i odigran na umjetnoj  travi koju je grad tek nedavno dobio.  Svi sudionici su bili zadovoljni onim  što smo učinili za njih i radit ćemo na  boljitku natjecanja za idući turnir  dogodine, kazao je prvi među jednakima u organizaciji turnira Branimir Jarmanović.