Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Vilibald i Duje dijelili potpise obožavateljima

Autor: Boris Kupčak

13.06.2010. 22:00
Vilibald i Duje dijelili potpise obožavateljima


Najavljujući koncert koji će se održati za tjedan dana u Arsenalu, u subotu su u Dallas music shopu potpise dijelili dvojica finalista RTL-ovog showa “Hrvatska traži zvijezdu”, Duje Stanišić i Vilibald Kovač. Kao prave zvijezde mladići su kasnili gotovo pola sata, no to nije ni najmanje razljutilo 30-ak uglavnom djevojčica koje su se natiskale ispred vrata CD shopa strpljivo čekajući svoje idole. A kada su se Duje i Vilibald napokon pojavili od njihove vike i oduševljenja okupljeni su se novinari i onih par slučajnih prolaznika morali skloniti podalje od vrata. “Naoružane” papirima obožavateljice su opkolile finaliste, ne dajući im disati, čekajući na svoje potpise ushićeno ih “gutajući” očima.
– Bože mili pa tko njih ne voli, rekla nam je Ivana Perica, priznavši da joj je od svih finalista Duje najslađi.
– Duje mi je najbolji, ima tako slatku “facu”, obrazložila je Perica.
Marini Dejanović je najdraži Juraj Jurlina po čiji je potpis došla tog jutra. No iako se Juraj nije pojavio kaže da nije razočarana.
– Došao je Vilibald, to mi je dovoljno. Jedva čekam da dobijem njegov potpis, rekla je Marina dodajući da u Vilibalda najviše voli njegovu kosu, a može proći i kako pjeva.
Glorija Tokić je pratila cijeli show i spremna je za koncert.
– Najbolje mi je kod kandidata što svi predobro pjevaju, kaže Glorija. Kao najdraže pjesme showa izdvaja “Budi moja voda” Juraja Jurline i Vilibaldovu “Purple rain”. Kao kandidata koji joj je, pak, najviše prirastao srcu izdvaja Duju.
– Duje je najbolji, rezolutna je Glorija.
Paula Kalanj nije za razliku od Glorije pratila cijeli show, no ipak je došla vidjeti kandidate, procijeniti kakvi su uživo.
– Vilibald je tako sladak uživo, još je bolji nego na televiziji. Ovi su mi kandidati iz druge sezone bolji od onih iz prve sezone, nekako su otvoreniji, ističe Paula.
Glorija Bakočević je došla ponovno vidjeti Duju kojeg je već upoznala. Kaže nam da joj je jednostavno genijalan.
– Duje je genijalan, no ipak mu neću kupiti originalni CD kada izađe, spržit ću ga, kroz smijeh priznaje Glorija. U međuvremenu, dok čeka Dujine prve autorske pjesme bit će dovoljan i potpis, zaključuje mlada obožavateljica.