Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Prva faza 320 tisuća kuna

13.06.2011. 22:00
Prva faza 320 tisuća kuna


Apeliramo na sve koji su spremni prema svojim mogućnostima podržati gradnju ovog objekta da se uključe kako bi mjesto Sv. Filip i Jakov napokon dobilo ovaj objekt, kazao je Đinđić


Nakon  što je investitor Općina Sv.  Filip i Jakov izabrala putem  natječaja najpovoljnijeg izvođača, tvrtku “Kulić d.o.o.” iz  Vinkovaca, posljednjih tjedana radovi na gradnji mrtvačnice izvode se po planu. Inače,  ovaj projekt važan je za mjesto  Sv. Filip i Jakov koja na njega  čeka godinama pa nakon nekoliko godina borbe s birokracijom i dozvolama, gradnja  je napokon započela. Prva faza radova obuhvaća grube radove.
Kako nas je informirao  predsjednik MO Filip Đinđić  kako je proračun Općine poprilično “tanak”, za tu svrhu  osnovano je povjerenstvo, odnosno Inicijativni odbor sastavljen od članova Mjesnog  odbora, Župnog vijeća,  Općinskog vijeća i iz Udruge  “Napredak” koji će pratiti gradnju. Za tu svrhu otvoren je  poseban račun Mjesnog odbora kojeg su potpisnici član  Mjesnog odbora i član Župnog vijeća, koji ima za cilj  prikupiti donacije mještana i  drugih pravnih subjekata. Radovi na prvoj fazi uključuju  radove do krova te su procijenjeni na 320 tisuća kuna  bez PDV-a.
– Stoga ovim putem apeliramo na sve koji su spremni  prema svojim mogućnostima  podržati gradnju ovog objekta  da se uključe kako bi mjesto  Sv. Filip i Jakov napokon dobilo ovaj objekt, kazao je  Đinđić.