Dobre rezultate proslavili uz pizzu

Slika korisnika admin
Vedran SITNICA

 Osnovna škola Šimuna Kožičića Benje i ove godine je svoje najbolje učenike koji su se plasirali na državno natjecanje nagradila priznanjima, monografijama, ali i zajedničkim ručkom u pizzeriji Šime. Učenicima se obratio i njihov ravnatelj Marko Marin, čestitavši im na uspjesima te im se zahvalivši jer su predstavili svoju školu u pravom svijetlu.

- Vi koji ste u sedmom razredu nadam se da ćete s natjecanjima nastaviti i u osmom, a vi koji ste u osmom razredu, nadam se da ćete isto tako nastaviti raditi i u srednjoj školi, kazao je Marin, uputivši i čestitke mentorima učenika koji su, kaže, svojim zalaganjem i potakli uspjehe učenika.

 Učenicima su tom prigodom podijeljene monografije Hrvatske, a kako je među nagrađenima bilo i braće, vodstvo škole je posebno pazilo, pa je tako u rezervi stajala i monografija Dalmacije - kako se dvije iste knjige slučajno ne bi našle na istoj polici. Priznanja su jučer primili učenici osmog razreda Franka Milanja, Ivana Rambrot, Mia Puhalović, Ivana Ćosić i Luka Brkić koji su osvojili prvo mjestu u vjeronauku, učenica sedmog razreda Petra Tokić za školski list "Dite zadarsko" na Lidranu, učenik osmog razreda Dario Lovrić za 4. mjesto u njemačkom jeziku, učenica sedmog razreda Paula Maruna za deseto mjesto u povijesti, Katja Čizmin (7.razred), Klara Martinović (8.razred), Giovanni Ursi (8.razred) i Luka Knez (7.razred) za postignuća iz natjecanja u tehničkoj kulturi, učenik petog razreda Frane Profaca za deveto mjesto u sigurnosti u prometu, učenica osmog razreda Matea Bučić za prvo mjesto na LIK natjecanju, učenici Doris Čeović, Laura Lepur, Andrea Kovač, Toni Buškulić, Mia Erlić, Sara Horak za osmo mjesto u prvoj pomoći te učenici Ivan Vrbnjak, Toni Grozdanić, Jakov Lonić, Andrija Smolić, Ivan Medanić, Petar Lonić, Antonio Milin, Ante Nižić i Marin Reškov za prvo mjesto u plivanju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno