VIDEO: Ante Valčić predstavlja video spot za singl "Lonely Summer"

Slika korisnika valentinam
Smooth Jazz iz Zadra!
Video spot "Lonely Summer" perspektivnog zadarskog jazz saksofoniste donosi nam svu raskoš ljetnih zalazaka sunca
Polak Media
Ante Valčić

Ljeto u Zadru bit će sve samo ne usamljeno za perspektivnog saksofonista Antu Valčića koji je nakon godina šarmiranja rodnog grada jazz obradama najvećih svjetskih hitova zakoračio u avanturu skladanja autorskog materijala.

Nakon što se javnosti sredinom travnja predstavio singlom "Lonely Summer", koji je objavio pod etiketom NOTA BENE iz Zagreba i koji se već zavrtio širom svijeta putem digitalnih servisa, prateći video spot donosi svu raskoš ljetnih sutona u zagrljaju mora kojima se u prošlosti nisu oteli ni glasoviti svjetski putnici i putopisci.

Režiju spota potpisuje zadranin Budimir Jakša (Bifora Production), a snimljen je na predivnim lokacijama u okolici Zadra (Ljubač). Autor glazbe je Ante Valčić, klavijature je odsvirao Saša Miočić, a mastering za pjesmu “Lonely Summer” potpisuje Mladen Malek.

Ovim singlom Ante nas uvodi u svoj svijet smooth jazza kojem je vrata hrvatskog etera, svojim albumima, širom otvorio naš svjetski poznati saksofonist Igor Geržina. S ovim svestranim glazbenikom Ante Valčić sprema uskoro i suradnju na zajedničkom singlu koji će biti stepenica bliže objavi dugosvirajućeg izdanja koje s nestrpljenjem iščekujemo krajem godine.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)