Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Dejan Lovren promovirao svoj parfem u Zadru

14.06.2019. 18:12
Dejan Lovren promovirao svoj parfem u Zadru


Stoper hrvatske nogometne reprezentacije i europskog prvaka Liverpoola Dejan Lovren, danas je u Zadru lansirao svoj parfem. Ispred pošte na Poluotoku, mnogi, pretežito mladi Zadrani, imali su prilike fotografirati se s miljenikom brojnih Hrvatica, ali I nogometne publike. Ako su kojim slučajem kupili njegov najnoviji proizvod, mogli su dobiti i Lovrenov autogram.
Cijeli događaj organiziran je kao zabavni event, ali uz znatne mjere sigurnosti koje nisu provodili samo zaštitari, već i lokalna policija. Lovrena je u jednom trenutku pozdravio i nekadašnji košarkaš Zadra, a odnedavno i friški sportski “umirovljenik” Marko Popović. Međutim, po riječima organizatora, izvrsni hrvatski nogometaš nije imao vremena za medije i njihove rokove.
Usput budi rečeno, Lovren je lansirao parfemsku vodicu Vetiver ROCK. Parfem je očito dobio ime po svojem glavnom sastojku, drvenastoj biljci vetiveru koja dominantno miriše na zemljane, travnate, korjenaste, šumske, drvenaste, pomalo začinske i izrazito zelene note. Parfem je unisex, njegova receptura je hrvatska, radi se u Čakovcu, a punit će se u Francuskoj.
Inače, vetiver je I eterično ulje koje umiruje živčani sustav koje može pomoći kad ne igraš u finalu Eurolige. Šalu na stranu, i ova promocija parfema bila je potvrda Dejana Lovrena ne samo kao stuba obrane hrvatske reprezentacije, nego i kao uspješnog poslovnog čovjeka.