Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Policija sumnjiči 19-godišnjaka za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju i oštećenje tuđe stvari

14.06.2021. 07:32


Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i oštećenje tuđe stvari.
Sumnjiči ga se da je u subotu, 12. lipnja oko 10.45 sati u Zemuniku Donjem, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s 73-godišnjakom, metalnim štapom oštetio njegov automobil, a potom štapom nasrnuo i na oštećenog kojeg je lakše tjelesno ozlijedio.
Po završetku kriminalističkog istraživanja, protiv 19-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.


Teška krađa u Žeravi
S petka na subotu u Žeravi nepoznati počinitelj je provalio u rezervoar radnog stroja u vlasništvu 25-godišnjaka odakle je otuđio gorivo.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Prijavljen niz krađa
S petka na subotu u Foši u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 47-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
Sa subote na nedjelju u Rovanjskoj nepoznati počinitelj je otuđio vreće u kojima se nalazilo oko 170 kg daganja u vlasništvu 27-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
U subotu poslijepodne u Ulici 159. brigade u Zadru nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio električni romobil. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.