Zadru neprihvatljiva cijena Gečevskog?

Slika korisnika admin
gecevski
Zvonko KUCELIN
NIŠTA OD DOGOVORA? - Todor Gečevski

Ništa od dogovora Zadra i Todora Gečevskoga! Takav se zaključak nametnuo sam od sebe nakon što je jučer Giuseppe Giergia, direktor, kazao da nisu ostvareni uvjeti koji bi omogućili potpisivanje ugovora za novu sezonu.

- Dogodile se jesu neke promjene u pogledu uvjeta, ali ne i takve promjene koje bi bile prihvatljive za klub. Zato sad nije realno očekivati dogovor i potpis - kazao je Giergia.

Doznajemo kako je menadžer koji zastupa Gečevskoga ponešto smanjio cijenu, no ni to nije Zadar mogao prihvatiti. Zato su jučer Giergia i Aco Petrović, koji je u jutarnjim satima svratio do kluba, tražili druge igrače. Prema nekim indicijama može se naslutiti da su i blizu jednog od nekoliko mogućih rješenja, ali nitko u Jazinama jučer nije bio spreman spomenuti konkretno ime. Tek, rečeno je da nije nemoguće da danas ili sutra bude riješeno i pitanje centra pa bi se u sljedećim danima trebalo još intenzivno baviti pronalaženjem i dovođenjem jednoga pucača te češljanjem tržišta u potrazi za igračem koji može biti dobro zamjensko krilo.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno