Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Zadru neprihvatljiva cijena Gečevskog?

Autor: Ivan Knežević

13.07.2008. 22:00
Zadru neprihvatljiva cijena Gečevskog?

Foto: Zvonko KUCELIN



Ništa od dogovora Zadra i Todora Gečevskoga! Takav se zaključak nametnuo sam od sebe nakon što je jučer Giuseppe Giergia, direktor, kazao da nisu ostvareni uvjeti koji bi omogućili potpisivanje ugovora za novu sezonu.
– Dogodile se jesu neke promjene u pogledu uvjeta, ali ne i takve promjene koje bi bile prihvatljive za klub. Zato sad nije realno očekivati dogovor i potpis – kazao je Giergia.
Doznajemo kako je menadžer koji zastupa Gečevskoga ponešto smanjio cijenu, no ni to nije Zadar mogao prihvatiti. Zato su jučer Giergia i Aco Petrović, koji je u jutarnjim satima svratio do kluba, tražili druge igrače. Prema nekim indicijama može se naslutiti da su i blizu jednog od nekoliko mogućih rješenja, ali nitko u Jazinama jučer nije bio spreman spomenuti konkretno ime. Tek, rečeno je da nije nemoguće da danas ili sutra bude riješeno i pitanje centra pa bi se u sljedećim danima trebalo još intenzivno baviti pronalaženjem i dovođenjem jednoga pucača te češljanjem tržišta u potrazi za igračem koji može biti dobro zamjensko krilo.