Zatvorene prometnice i parkiralište na Poluotoku

Slika korisnika admin
carreras
Tomislav JERAK
Zatvorene ceste na dan koncerta

Zbog održavanja koncerta Jose Carrerasa 21. srpnja na zadarskom Forumu ispred crkve Sv. Marije tog će dana za promet biti zatvorene ulice Božidara Petranovića i Zadarskog mira 1358. i dio Ulice Mihovila Pavlinovića u vremenu od 18 sati do ponoći.

Osim zatvaranja ove prometnice Turistička zajednica grada Zadra je zajedno s predstavnicima Grada Zadra, komunalnih tvrtki i Policijske uprave Zadarske, donijela odluku i o privremenoj regulaciji prometa na dijelu Poluotoka.

Naime, promet će se preusmjeriti s Bedema zadarskih pobuna i Ulice I. Brčića preko Trga tri bunara natrag na Liburnsku obalu.

Duž navedenih prometnica postavit će se prometna signalizacija u skladu s privremenom regulacijom prometa.

U dogovoru s tvrtkom Obale i lučice d.o.o. Zadar parkiralište kraj crkve Sv. Marije zatvorit će se 19. srpnja u večernjim satima te će od 20. do 21. srpnja biti namijenjeno isključivo za potrebe organizacije koncerta.

- Građane Zadra molimo za strpljenje zbog navedene privremene regulacije prometa, kao i zbog pojačanog prometa zbog potreba prijevoza opreme i tehnike za gradnju pozornice i gledališta u razdoblju od 14. do 25. srpnja 2009. godine, apelirali su iz zadarske Turističke zajednice.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno