Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Kosor na Facebooku otvorio grupu podrške za HSLS

Autor: Novi list

13.07.2010. 22:00
Kosor na Facebooku otvorio grupu podrške za HSLS


HSLS uvažava mišljenja svojih članova, simpatizera i građana Republike Hrvatske. Upravo zbog toga Vas pozivam da nam svojim ulaskom u ovu grupu pružite podršku te podijelite svoja razmišljanja kao i pozitivne i negativne stavove, pozvao je predsjednik stranke, na što se odazvalo nešto manje od 500 ljudi
Nakon što su istupili iz vladajuće koalicije, mišljenje šire javnosti o ovom potezu u HSLS-u pokušavaju dokučiti putem društvene mreže Facebook. Predsjednik stranke Darinko Kosor na spomenutoj mreži osnovao je grupu pod nazivom: “podržavam izlazak HSLS-a iz vladajuće koalicije”.
– HSLS uvažava mišljenja svojih članova, simpatizera i građana Republike Hrvatske. Upravo zbog toga Vas pozivam da nam svojim ulaskom u ovu grupu pružite podršku te podijelite svoja razmišljanja kao i pozitivne i negativne stavove, pozvao je predsjednik stranke, na što se odazvalo nešto manje od 500 ljudi. Većina komentara koje je Kosor dobio za svoj potez pozitivna je, ali ima i onih koji su tvrdili da “nikad nismo ni trebali biti u toj koaliciji”. Međutim, na istom mjestu predsjednik HSLS-a može pročitati i komentare nad kojima bi se trebao zamisliti, poput onog koji kaže: “HSLS je kao hobotnica Paul, uvijek pogodi pobjednika”. Simpatizerima je Kosor pobliže objasnio i zašto je ostanak HSLS-a smatrao poraznom odlukom, s kojim ne smije suočiti stranku.- Najava da bi vladajuća koalicija HDZ-HSS mogla u svoje okrilje pozvati i desni HSP te nezavisne kandidate Milana Bandića i Željka Keruma, HSLS-u je potpuno neprihvatljiva, jer oni predstavljaju političke opcije koje su nespojive s HSLS-om i socijalno-liberalnom politikom za koju se zalažemo, zapisao je u obrazloženju predsjednik “liberala”.