Aramis Naglić vodit će prvu momčad Zadra još jednu sezonu

Slika korisnika valentinam
POTVRĐEN DOGOVOR
Osobno ću se angažirati u razgovoru s Jakovom Vladovićem. On ima inačicu da može otići, ali moje je stajalište da ga Zadar svakako treba nastojati zadržati – kaže Aramis Naglić
POVUCI-POTEGNI - Aramis Naglić konačno se dogovorio sa Zadrom

Dva dana trajali su intenzivni razgovori u kojima je jedan subjekt bio Aramis Naglić, čovjek koji je završio prošlu sezonu, a drugi subjekt Grad Zadar, većinski suvlasnik KK-a Zadar, pa je jučer postignut i potvrđen dogovor o suradnji i u novoj sezoni. Odavno je vrag bio odnio šalu, u klubu/tvrtki još su samo disali na slamku, a odavno ostali bez relevantne osobe koja će znati što je potrebno napraviti. Logično je stoga što je Grad Zadar s gradonačelnikom Brankom Dukićem i njegovim suradicima poduzeo niz potrebnih mjera i u ove vruće srpanjske dane odgovorno držao inicijativu, zapravo vodio igru dok se nije s Aramisom Naglićem sve 'ispeglalo', te došlo to točke koja je omogućila da se uglavi dalja suradnja. Tako su odmah po objavi te informacije mogla prestati i gradska naklapanja, više ili manje utemeljena, a mnoga i posve neutemeljena, da bi trener za novu sezonu mogao biti ovaj ili onaj pri čemu je konkretno ime odavalo i to koja skupina stoji iza svake pojedine glasine. No, sad je sve to nebitno i palo je u treći plan, a Aramis Naglić našao se u veoma delikatnoj i zahtjevnoj situaciji.

- Moje je mišljenje da se sve nepotrebno oteglo i time znatno pridonijelo dodatnim komplikacijama zbog izgubljenoga vremena, nekih kontakata i slično. Sad, što je tu je. Drago mi je ću i dalje biti trener Zadra – kazao je Naglić.

Posla imao k'o u priči. Igrači se razmiljeli, pa i oni čiji ugovor još nominalno vrijedi, koliko sutra mogu otići ako dobiju konkretnu ponudu.

- Osobno ću se angažirati u razgovoru s Jakovom Vladovićem. On ima inačicu da može otići, ali moje je stajalište da ga Zadar svakako treba nastojati zadržati. Vidjet ćemo kakav će biti rasplet razgovora s njim.

Naglić ističe kako je njegova intencija što više zadarskih igrača u prvoj postavi.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno