Biciklistica na Relji srušila pješaka i teško ga ozlijedila

Slika korisnika valentinam
Traži je policija
Policija vjeruje da vozačica bicikla nije imala namjeru prikriti svoje sudjelovanje u nesreći pa je pozivamo da se javi u Postaju prometne policije Zadar radi davanja obavijesti o ovom događaju, poručuju iz PU zadarske

Zadarska policija traži pomoć u identifikaciji mlađe ženske osobe koja je u utorak, 11. srpnja, oko 15,30 sati, u Zrinsko Frankopanskoj ulici u Zadru, biciklom na nogostupu srušila pješaka i teško ga ozlijedila. 

- U prometnoj nesreći sudjelovala nepoznata ženska osoba, starosti oko 20 godina, smeđe duge kose, srednje tjelesne građe koja je, neoprezno upravljajući biciklom po pješačkoj stazi u pravcu Poluotoka, naletjela na pješaka i oborila ga na pod. Policija vjeruje da vozačica bicikla nije imala namjeru prikriti svoje sudjelovanje u nesreći pa je pozivamo da se javi u Postaju prometne policije Zadar radi davanja obavijesti o ovom događaju, poručuju iz PU zadarske te ujedno pozivaju i sve građane koji imaju informaciju o događaju da se jave prometnoj policiji na broj 345-239 ili Operativnom komunikacijskom centru policije na broj 192.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno