Thompsona u Turnju očekuje više od 5.000 fanova

Slika korisnika valentinam
Na blagdan Gospe od Karmela
Thompsona po prvi puta ugošćujemo u našoj općini. Bit će to istinski spektakl na kojem će publika imati prigodu uživati u velikome glazbenom događaju i sjajnoj atmosferi, obaćaje načelnik Općine Sveti Filip i Jakov Zoran Pelicarić
Velimir BRKIĆ
Marko Perković Thompson prvi put stiže u Turanj

Veliki koncert pjevača Marka Perkovića Thompsona održat će se u nedjelju u Turnju na blagdan Gospe od Karmela, nebeskog zaštitnika ovog naselja na obali Pašmanskog kanala. Koncert će održati u 22 sata na turanjskoj obali, na tzv. malom parapetu.

- Ulaz na koncert je besplatan, kazao je Zoran Pelicarić Peco, načelnik.

Svi su pozvani

Marko Perković Thompson čovjek je kojeg ili volite ili ne volite. Njegove slušatelje najviše privlače pjesme domoljubne tematike u kojima naglašava svoje hrvatstvo, katoličanstvo i ljubav prema domovini.

- Thompsona po prvi puta ugošćujemo u našoj općini. Svi govore o koncertu, velikoj zvijezdi. Kao i uvijek kad se radi o Thompsonovim koncertima bit će to istinski spektakl na kojem će publika imati prigodu uživati u velikome glazbenom događaju i sjajnoj atmosferi, rekao je Pelicarić.

Organizatori i pokrovitelji su Općina i Turistička zajednica u suradnji s Vaterpolo klubom Croatia i ženskom klapom Karmel.

- Thompson je dobro došao, pozvani su svi na veliki spektakl za pamćenje. Želimo vam ponuditi jednu lijepu priču i vrhunski doživljaj, ističe Pelicarić.

Misa i procesija

Turanjci, žitelji Općine i Zadarske županije, fanovi iz Hrvatske i BiH te vikendaši i turisti osim vrhunske izvedbe i sjajne svirke, doživjet će nevjerojatnu atmosfera, obilje pozitivnih emocija i izvrsnu interakciju Thompsona i benda s jedne i publike s druge strane.

- Bend i ja dat ćemo sve od sebe, a vjerujem da će kao i dosada publika to osjetiti i odgovoriti na svoj način, pjesmom i predivnim emocijama, što će nesumnjivo stvoriti sjajno ozračje. A svima ostalim koji neće biti s nama na koncertu želim sretan blagdan Gospe od Karmela, poručio je Thompson.

Zanimanje za koncert je ogromno, po nekim procjenama u nedjelju navečer se na koncertu u Turnju očekuje preko 5.000 ljudi.

Kako je blagdanska tradicija s početkom u 19 sati započinje sveta misa u crkvi Gospe od Karmela, u 20 sati je procesija s Gospinim kipom kroz selo.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)