Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Iva Mijolović je najljepša djevojka u Zadarskoj županiji

14.07.2019. 14:57
Iva Mijolović je najljepša djevojka u Zadarskoj županiji


Iva Mijolović nova je Miss Zadarske županije. Izabrana je u subotu u Teatro baru, zajedno s dvije pratilje – prvom pratiljom Lucianom Vulić i drugom pratiljom Tinom Ković. Za titulu najljepše djevojke u županiji za aktualnu godinu natjecalo se 11 kandidatkinja, a žiri je brojao također 11 ljudi: modnu dizajnericu Klaru Ivanović, Miss Zadarske županije za 2017-tu godinu Antoniju Bucić, modnog dizajnera Zorana Aragovića, predstavnika tvrtke Sonik Marina Bakotića, direktoricu Novog radija Anicu Koštu, manekenku i PR agenticu Anitu Maričić,  košarkaše Antu Gospića i Roka Stipčevića, modne dizajnerice Ellu Dušević i Martinu Ješe, direktoricu Miss Hrvatske Maju Vračarić i potpisnika ovog teksta u ime Zadarskog lista.
Izbor je startao nešto iza 21 sat, kada je terasa Teatro bara već poprilično bila popunjena, kako uzvanicima, tako i ostalim posjetiteljima željnim uživanja u mladosti, u ljepoti, u natjecanju koje bez obzira koliko se puta održavalo i na koji način uvijek iznova pobuđuje veliki interes javnosti. Tko će biti nova Miss Zadarske županije zanimalo je brojnu publiku, a da bi curama dali i koji predah između predstavljanja, organizacijski tim je program upotpunio i nastupom Antonije Šole kao i klape Puntamika. Voditeljica je bila Maja Draganić.
Djevojke su izlazile nekoliko puta, odjevene u najnovije modne kreacije Elle Dušević, Zorana Aragovića, Ivane Jurić, Galka i butika My life, spremne, kako se moglo vidjeti – dati svoj maksimum i osvojiti prestižnu priliku krajem kolovoza u Malom Lošinju na izboru za Miss Hrvatske okruniti se laskavim epitetom najljepše u zemlji.
Uobičajeno, osim "garda" imale su zadatak demonstrirati i vještine verbalne komunikacije, odgovarajući na pitanja članova žirija. Zadarske predstavnice za izbor Miss Hrvatske već godinama imaju dobar plasman u završnici natjecanja. Anja Bijelić, Ana Colić, Antonija Bucić, Mia Štulić… pobjednice županijskog izbora sve su redom osvajale i visoka mjesta u finalima Miss Hrvatske što je svakako bio i dodatan motiv no i izazov u subotu okupljenim finalisticama da nastave u istom smjeru i ove godine možda u Zadar donesu i titulu najljepše u zemlji, a možda i na svijetu. Miss Zadarske županije je osvojila i bogate poklone među kojima i poklone Ziaja kozmetike, Guerlaina, Trussardija, zlatarnice i srebrnarnice Dominik, Elle Dušević, Maraske i mnoge druge.
 


Iva Mijolović: Imam osjećaj da će se od večeras puno toga promijeniti


– Ne, nisam se nadala pobjedi. Došla sam bez bilo kakvog osjećaja da bi upravo ja mogla osvojiti titulu. Kako je moj stav da je svaka osoba lijepa na svoj način, nisam ni slutila da ću ove večeri osvojiti prvo mjesto. Što reći nego da sam sretna, još uvijek zapravo nisam toga ni svjesna. Ova će mi titula svakako pomoći u bavljenju manekenstvom, imam osjećaj da će se od večeras zapravo puno toga promijeniti, komentirala je titulu Iva.




Ljepotica je inače i pobjednica Međunarodnog festivala dječje glazbe Jadera, kako doznajemo, svjetla pozornice joj nisu nepoznanica, a na izboru se moglo čuti i da izgledom podsjeća na Sharon Stone, posebice iz filma Sirove strasti, što je svakako itekakav plus za njenu karijeru.


Iva kaže da se za finalni izbor u Malom Lošinju ne namijerava nešto posebno pripremati jer je čitav život u sportu i nema nikakvih problema s linijom.


– Ne neće biti ni dijete, a ni posebne vježbe. Kao i do sada nastaviti ću s uobičajenim sportskim aktivnostima i mislim da će to biti sasvim dovoljno, informira nas Miss Zadarske županije. Pitamo ju, što će vjerujemo zanimati sve ljubitelje/ice lijepih djevojki, je li solo ili je u kakvoj romantičnoj vezi no umjesto odgovora dobijamo samo zagonetni osmjeh i dvije kratke – neka to ostane tajna!