Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Muškarci urinirali i bacali stolice po restoranu

14.07.2019. 14:51
Muškarci urinirali i bacali stolice po restoranu


U Butler grill i cocktails gardenu, u Jazinama prije nekoliko sati dogodio se incident u kojem su dvojica građana porazbijala lokal, urinirali usred lokala te bacali stolice.
Vijest o incidentu objavljena je na Facebook stranici lokala gdje su napisali: "Zbog vandalskog napada dvojice naših sugrađana danas smo, zbog policijskog očevida, zatvoreni do 15h. Napadači su porazbijali pola lokala stoga ćemo štetu nastojati sanirati čim prije kako bismo bili spremni dočekati vas u dostojnom ambijentu. Vrijeđanje naših zaposlenika na nacionalnoj osnovi nećemo i ne smijemo tolerirati, vrijeđanje vlasnika lokala, inače Splićanina, jer se drznuo pokrenuti posao u “njihovom gradu” je najniži oblik primitivizma i necivilizacije i protiv ovakvih stvari ćemo se boriti svim svojim sredstvima i mogućnostima. Uriniranje po restoranu ispred mahom stranih gostiju, bacanje stolica i gađanje konobara čašama zbilja nije slika koju želimo poslati turistima koji su naš grad, u najboljoj namjeri, došli posjetiti.", stoji u obavijesti na stranici restorana.
Iz PU zadarske potvrdili su nam kako su primili poziv oko 13 sati o galami i neredu u restoranu te su njihovi službenici ubrzo bili u restoranu. Tamo su zatekli dvojicu muškaraca sa zadarskog područja koji su remetili javni red i mir te su ih priveli na kriminalističko istraživanje. 
Očevid je trajao do kasno poslijepodne te smo dobili informacije kako je dvojac zadržan u policiji na otriježnjenju, nakon čega će se pristupiti kriminalističkoj obradi kako bi se utvrdilo zašto je došlo do nereda