Ministrica Divjak je bila na sastanku Vlade, ipak nikome neće biti određena samoizolacija

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
STAV STOŽERA
Autor: 
Ministrica Divjak bila je jučer na sastanku vlade, ali svi sudionici su za vrijeme sastanka imali maske. Sudionici sastanka ne moraju u samoizolaciju. Neki iz Ministarstva su se već testirali i danas će biti poznati rezultati", kazao je Krunoslav Capak
Krunoslav Capak

Krunoslav Capak komentirao je na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite slučaj zaraze u Ministarstvu obrazovanja.

“Jedna osoba je zaražena, ostvarila je kontakte s ljudima iz Ministarstva. Ministrica Divjak bila je jučer na sastanku vlade, ali svi sudionici su za vrijeme sastanka imali maske. Sudionici sastanka ne moraju u samoizolaciju. Neki iz Ministarstva su se već testirali i danas će biti poznati rezultati”, kazao je Capak, koji je tako razriješio dvojbu o mogućoj neophodnoj samoizolaciji za druge članove Vlade, koji su bili u kontaktu s potencijalno zaraženom ministricom Divjak.

Upućeno mu je i pitanje o tome jesu li osobe sa svadbe u Zadru morale biti upućene u samoizolaciju, što je dodatno argumentirano i činjenicom da je državna tajnica u Ministarstvu obrazovanja zaražena na toj svadbi.

“Ja znam da se radi o velikom okupljanju, ne znam o kojoj se svadbi radi točno. Kao što znate, čim smo saznali za prvu oboljelu osobu komunicirali smo da svi s vjenčanja budu u samoizolaciji. Epidemiolozi su ih osobno zvali. Ne znam je li se ovdje radilo o kršenju samoizolacije ili ne”, dodao je.

Potom je komentirao turiste u Hrvatskoj. “Kod nas su zaraženi turisti, jedna Srpski građanin, odmah je vraćena iz Pule u Srbiju. Iz Švedske su došle tri osobe, zarazile su se u Švedskoj, sad su u Istri. Zaraženo je i dvoje Amerikanaca. Imamo obitelj iz Makedonije, oni će ostati u izolaciji u apartmanu. Imamo u Splitu pozitivnog Britanca, ne znamo kako se zarazio i kada”, rekao je Capak.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika SandraPusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.