Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Marenzi zadovoljan prinovama

13.08.2010. 22:00
Marenzi zadovoljan prinovama


Tijekom pripremnog razdoblja nogometaši Primorca odigrali su tri prijateljske utakmica. Nakon dva poraza (Dinara 1:2, Novalja 0:2) Biograđani su u trećem nastupu savladali Dragovoljac u Poličniku (5:0) uz dva pogotka Marka Moravčića, koji bi trebao biti udarna napadačka igla biogradskog sastava. Trener Armanda Marenzija posebno raduje dobra aklimatizacija novopridošlih imena. Uz Marka Anića, koji se vratio prvoligaša Zadra, pristigli su Ante Šarlija (Velebit), Robert Alviž (Vuntari Vlore) te 23-godišnji Pešić koji iza sebe ima inozemno iskustvo igranja u nižim njemačkim ligama, a riječ je o sinu poznatog igrača Šibenika Nebojše Pešića. Novo ime u Primorcu je i mladi Danijel Budanović, koji je pristigao iz turanjske Croatije te pokazao veliki talent. Uz njih u sastav domaćih vratio se i junior Zadra Serdarević.
– Nadamo se da će ova momčad nastaviti s dobrim rezultatima koje smo postigli posljednje dvije sezone. Obrana, u kojoj igraju Zoričić, Pezelj, Prtenjača, Lazarevski, je po godinama neiskusna, no siguran sam da će u svakom susretu dati svoj maksimum – kaže Marenzi.
Primorac će nakon današnje utakmice u Kaštel Sućurcu protiv Jadrana još jednu trening utakmicu imati u srijedu kod kuće protiv Novalje.
– Kroz ta dva susreta nastojat ćemo riješiti sve dileme oko nekih dvojbi te dobiti kompletan uvid u stupanj uigranosti momčadi – zaključio je Marenzi.