Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Swedish House Mafia dočekala zoru u Papayji

13.08.2010. 22:00
Swedish House Mafia dočekala zoru u Papayji


Najtraženija svjetska dance atrakcija Swedish House Mafia nastupom u novaljskom klubu Papaya priskrbila je, kažu organizatori, ponovni epitet najboljeg partija ljetne sezone 2010. Eksplozija euforije u peterosatnom nastupu ostavila je bez daha pet tisuća gostiju te njih još dvije tisuće na samoj plaži koji nisu uspjeli ući u klub.
U ritmu magičnog tria Axwella, Steve Angelo i Sebastian Ingrosso, u izabranom društvu VIP dijela kluba plesala je i Nina Morić. Najbolju zabavu u Papayi okusili su Rene Bitorajac i Luka Vidović, a da je pjesma „One” koju su Swedish House Mafia snimila s američkom hip hop zvijezdom i producentom Pharellom apsolutni ljetni hit pokazala je publika već na njene prve taktove.
U publici su se isticale švedske zastave koje su prevalile tisuće kilometara kako bi podržale svoje idole. Swedish House Mafia uz pomoć navijačkih rekvizita, truba i konfeta kao na najvećim svjetskim nogometnih ceremonijama, svojim navijačima pružili su nevjerojatnih pet sati euforije, plesa i smijeha. Izmjenjujući se za DJ pultom švedski je trojac energiju partija podizao iz minute u minutu da bi vrhunac bio s prvim svitanjem sunca iznad Papaye. Identične plave boje mora i neba, i krajolik plaže Zrće očarali su i brojne novinarske ekipe pristigle iz cijele Europe. Na novu utakmicu s popularnim Šveđanima, Papaya će morati pričekati do iduće godine.