Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Proslava fešte sv. Roka uz Petra Grašu

13.08.2016. 22:00
Proslava fešte sv. Roka  uz Petra Grašu


U utorak, 16. kolovoza, popularni splitski pjevač Petar Grašo održat će koncert na sportskom centru Crljenica u Bibinjama. Koncert se održava u sklopu proslave fešte sv. Roka, a početak je najavljen u 22.30 sati.
– S velikom radošću pozivam vas sve u Bibinje da zajedno provedemo jednu nezaboravnu i lijepu, radosnu večer. Radujem se Bibinju, radujem se koncertu i vidimo se 16. kolovoza – poručio je popularni pjevač, a obožavatelje će osobito razveseliti da je ulaz  slobodan.
Turistička zajednica Općine Bibinje pripremila je posebnu nagradnu igru ‘Fotografija motiva Bibinja za fotografiju s Petrom Grašom’.
– Pošaljite nam svoje omiljene fotografije sa motivom Bibinja i osvojite fotografiranje s Petrom Grašom. Svoje fotografije šaljite u inbox naše facebook stranice ‘Visit Bibinje’ do 14.8. u 21 sat. Dopuštena je jedna slika po osobi, a fotografija s najviše lajkova osvaja nagradu! Rezultati će biti objavljeni u ponedjeljak u 12 sati – rekao je direktor TZ Bibinje Jure Fuzul.
Podsjetimo, večeras se u Bibinjama održava i najstariji festival klapa 36. Raspivano Bibinje na kojem će nastupiti i finalisti Omiša – Klapa Bošket.