Sukošan pjevao s Bralićem i Intradama

Slika korisnika valentinam
Večernji vrhunac sukošanske crkveno-pučke fešte
U jednom trenutku na sukošanskom sportskom centru jednostavno se nije moglo ući niti izaći. Unutar i uokolo SC Sukošan je bilo, iako je teško točno reći, oko sedam tisuća feštara kojim treba dodati i one koji su se tu noć zabavljali i u sedam ili osam sukošanskih kafića
Velimir BRKIĆ
Bralić i Intrade uvijek donesu vrhunski doživljaj

Tomislav Bralić i klapa Intrade, koji su za koncert u Sukošanu za crkveno-pučku feštu sv. Kasijana obećavali vrhunski doživljaj, ispunili su svoje obećanje. Svi koji su očekivali takav doživljaj na spektakularnom koncertu, dobili su još i puno više.

Bila je to fešta nad feštama. U noći s nedjelje na ponedjeljak osim besplatnog ulaza, nastup gardelina hrvatske klapske pisme Tomislava Bralića, s iznimnim glasom nevjerojatne topline i sugestivnosti, te iskrenom interpretacijom prepunom emocija, privukao je tisuće njegovih obožavatelja.

Sve je začinila klapa Intrade koja se još od osnutka 1985. godine, mnogobrojnim uspješnim nastupima potvrdila kao jedan od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj i među hrvatskim iseljeništvom.

U jednom trenutku na sukošanskom sportskom centru jednostavno se nije moglo ući niti izaći. Unutar i uokolo SC Sukošan je bilo, iako je teško točno reći, oko sedam tisuća feštara kojim treba dodati i one koji su se tu noć zabavljali i u sedam ili osam sukošanskih kafića.

Koncert započinju s pjesmom "Ribar sam stari". Od tih prvih taktova euforija je rasla, svi su gotovo u transu zajedno s Tomislavom i klapom pjevali. I u VIP loži na vrhu tribina sve se manje sjedilo, a među njima je bila i državna tajnica, rođena Sukošanka Branka Ramljak. Jednostavno, sportski centar se njihao, klapa je činila čuda. Bralić nije trebao zamoliti tisuće nazočnih da s njima zapjevaju, svi su pjevali i zamamnim ritmom se njihali.

- Teško je u rečenicu ili dvije reći što nas vuče na njihove koncerte. Prvenstveno, jer je pjevanje bibinjskog grdelina Tome Bralića i klape Intrade ispunjeno neopisivom toplinom i iskrenošću. Pjesme su nabijene snažnim emocijama i dok ih slušaš pjevaš s njima, kazao je Ante Martinac, načelnik Sukošana.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2 (1 glasova)