Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Zahvat uređenja objekta vrijedan oko 20 milijuna kuna

14.08.2020. 10:56


Sukladno potpisanom ugovoru, ugledna zadarska hotelijersko-ugostiteljska tvrtka Turisthotel ponudila je Višnjiku idejno rješenje budućeg izgleda nekadašnje zgrade "menze". Ponuđeno idejno rješenje će biti sastavni dio urbanističkog plana uređenja Višnjika o kojem će odluku donijeti Gradsko vijeće Zadra.
Zadarska je javnost već upoznata da je Turisthotel na javnom natječaju dobio zakup nad 486 četvornih metara poslovnih prostora u prizemlju namijenjenih ugostiteljstvu, te skladišnoga pomoćnoga prostora u podrumskom dijelu.
– Obnovom objekta nekadašnje menze, ŠC Višnjik će dobiti niz novih i visoko kvalitetnih sadržaja te značajno oplemeniti svoju djelatnost i svakodnevnu ponudu brojnim korisnicima i posjetiteljima. Uz kvalitetan ugostiteljski prostor, kroz ovu će investiciju biti osiguran i odgovarajući uredski prostor za mnoge subjekte koji su značajni za cjeloviti zadarski sport i za rekreaciju, potom prikladan prostor za stalni postav povijesti zadarske košarke, zatim suvremeno uređeni prostor za prodaju ulaznica za sve priredbe, fun shop, te prostor za udrugu navijača, izjavio je direktor ŠC-a Višnjik, Denis Karlović.
Zahvat na uređenju nekadašnje "menze" ulaganje je u ŠC Višnjik vrijedno oko dvadeset milijuna kuna. (visnjik.hr)