Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Promotivni dan u Auto Hrvatskoj

13.09.2011. 22:00
Promotivni dan u Auto Hrvatskoj


U petak 16. rujna od 10 do 20 sati poslovna grupa Auto Hrvatska organizira Promotivni dan u Poslovnom centru Zadar u Ulici Franka Lisice 85. U sklopu poslovnog kompleksa posluju centri Poslovne grupe Auto Hrvatska – Auto Hrvatska prodajno servisni centar, Audi Centar, Volkswagen centar i AH Servis – te partner u organizaciji Allianz Zagreb u sklopu kojeg je organiziran cjelodnevni zabavni program: natjecanje u spretnosti i brzini mijenjanja guma, gađanju limenki, pucanju u gol te igranju videoigrica uz mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.
Pripremljen je i veseli program za najmlađe za koji će prekosutra moći uživati u igraonici, balonima i dvorcu za skakanje. Posjetitelje očekuju prezentacije i testne vožnje novih modela Audi i Volkswagen osobnih i lakih dostavnih vozila, rasprodaja testnih vozila, hrvatska premijera novog “tiguana”, akcijske cijene na gume i rezervne dijelove u AH Servisu te popusti i vrijedni darovi svakom kupcu za kupnju automobila. Iz Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar poručuju kako će svaki posjetitelj dobiti poklon bon za brojne akcijske pogodnosti iskoristiv u AH Servisu te da će mu na raspolaganju biti stručno osoblje Poslovnog centra za informacije o svim uslugama.
Svakom posjetitelju koji dođe na Promotivni dan bit će uručen poklon bon za brojne akcijske pogodnosti iskoristiv u AH Servisu do 31. 10. 2011. koji između brojnih akcijskih pogodnosti uključuje besplatno čuvanje izvansezonskih guma za jednu sezonu, geometriju kotača za 75 kuna (redovna cijena je 150 kuna), 4 litre ulja s izmjenom za 150 kuna (redovna cijena je 320 kuna), punjenje klima uređaja 250 kuna, pregled vozila s ispisom testa kočnica za 10 kuna te popust na sve ostale usluge od 25 posto. Posjetitelji će moći kupiti “audi” već od 1.111 kuna mjesečno, a “golf rabbit”, opremljeniji nego ikada s uštedom od 22.500 kuna.
Više informacija na http://www.autohrvatska.hr.