Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Sambunjak: Knez nema novca pa sve svaljuje na oporbu!

13.09.2013. 22:00
Sambunjak: Knez nema novca pa sve svaljuje na oporbu!


Nije istina da je biogradska oporba protiv povratka manifestacije Dana Harley Davidsona u Biograd, kao što nam to imputiraju gradonačelnik Knez i vladajući HDZ, kazao je jučer u Zadru biogradski gradski vijećnik i predsjednik biogradskog ogranka Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije Ivan Sambunjak, ističući kako smatra da je ta manifestacija od vitalnog značaja za grad Biograd.
Jučerašnju konferenciju za medije sazvao je nakon napisa na službenim stranicama Grada Biograda te u nekim medijima kako se biogradska oporba protivi skupu. Naime, na aktualnom satu nedavno održane sjednice biogradskog Gradskog vijeća SDP-ova vijećnica rekla je kako u ovo doba recesije i slabijeg punjenja gradskog proračuna nije vrijeme ni mjesto za trošenje novca poreznih obveznika.
– Gradonačelnik Biograda je odgovorio da imaju financijskih problema i da nije siguran da će se ova manifestacija održati. Nakon toga je jednostavno sve svalio na oporbu, rekavši da smo mi, kao oporbeni vijećnici protiv Dana Harley Davidsona, što je neistinito i neprihvatljivo, kazao je Sambunjak ističući važnost ove manifestacije za Biograd.
– HDZ je u predizbornoj kampanji obećao vraćanje ove manifestacije u Biograd, a sada kada se vidi da novca nema, onda sve prebacuje na oporbu.