Slovenka umrla u bolnici dva sata nakon nesreće

Slika korisnika admin
Autor: 
Velimir BRKIĆ

Helena Oder, pedesetogodišnja Slovenka iz Medvoda umrla je jučer u biogradskoj Ortopedskoj bolnici od posljedica teške prometne nesreće koja se dogodila oko 9.45 sati na Jadranskoj magistrali između Biograda i Pakoštana.

Do nesreće je došlo kada je 61-godišnji vozač škode slovenskih oznaka u kojoj je nesretna žena bila suvozačica, pri pretjecanju kamiona na ravnom dijelu ceste u predjelu odvojka za Crvenu luku prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s autobusom Čazmatransa bjelovarskih registracijskih oznaka koji mu je u tom trenutku naišao iz suprotnog smjera. Za volanom autobusa bio je 45-godišnjak.

Vozilom Hitne medicinske pomoći vrlo brzo je prevezena u najbližu, biogradsku Ortopedsku bolnicu gdje su joj liječnici pokušali spasiti život, no unatoč njihovim naporima, nesretna je Slovenka preminula dva sata kasnije.

Očevid na mjestu nesreće obavili su zadarski policajci zajedno s kolegama iz Biograda. Protiv 61-godišnjaka - vozača škode, koji nije ozlijeđen, podnesena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno