Ni nakon 150 prijava, u Zadru nije pronađen nijedan lažni branitelj

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

Ako je vjerovati najnovijim podacima iz Policijske uprave zadarske, a treba vjerovati jer su posao odraditi više nego pedantno, Zadarska županija nema niti jednog lažnog branitelja!

Lijepo je ovo za čuti, međutim teško za povjerovati jer u našem gradu svatko svakoga zna i točno se zna tko je, kada i s kim bio na bojišnici.

Međutim, prema najnovijim podacima iz zadarske policije, nije utvrđen niti jedan nezakonit status branitelja Domovinskog rata, te su istrage, kaže nam glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan, obustavljene:

- Naša je Policijska prijava zaprimila ukupno 150 prijava u kojima se iznose sumnje na počinjenje kaznenih djela u vezi sa stjecanjem statusa branitelja. Istraga je po tim prijavama završena, međutim u niti jednom slučaju koji se odnose na branitelje Zadarske županije nisu pronađeni elementi kaznenog djela - kaže Žodan.

Time je zapravo okončana neslavna potraga za »lažnjacima« iz Registra branitelja kojega je na sva zvona prije dvije godine svečano otvorio ministar branitelja Predrag Matić.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)