Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Kujundžić Biograjcima s kreča odnio bodove iz meča

14.09.2020. 09:58


Momčad biogradskog Primorca u 3. kolu Treće HNL jug doživjela je prvi poraz ove sezone. Na gostovanju u Ivanbegovini Biograjci su poraženi minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac pobjedonosnog pogotka za Kamen bio je Branimir Kujundžić koji je bio precizan s kreča u 43. minuti i svojoj momčadi donio prva tri boda ove sezone. Prethodno je u šesnaestercu momčadi iz kraljevskog grada Matteo Pranić nehotično srušio suparničkog igrača što je domaćin iskoristio realiziravši jedanaesterac.
Biograjci u Ivanbegovini nisu odigrali lošu utakmicu. Dapače, zaslužili su s obzirom na brojne prigode barem jedan bod, ako ne i sva tri. Međutim, nisu pogodili mrežu Kamena i domaćinima, koji su također imali svoje prigode, ne može se spočitati da su nezasluženo slavili. Momčad Mirka Labrovića stvorila je tijekom 90 minuta najmanje sedam izglednih situacija ispred vratiju momčadi iz Ivanbegovine, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu domaćina. Ponovila se tako situacija od prije nekoliko dana kada je Primorac (B) u Pazinu kod Rudara također imao veliki broj prilika, ali je duboko u sudačkoj nadoknadi primio dva zgoditka i morao se oprostiti od daljnjeg natjecanja u Hrvatskom nogometnom kupu. Čini se da je realizacija za sada rak rana momčadi iz Biograda na Moru i samo se možemo nadati da će biogradski strateg što prije pronaći dobitnu formulu za taj segment bez kojeg se ne može pobjeđivati. Unatoč tome, Biograjci su u tri kola uzeli četiri boda što nije loš učinak.
– Stvorili smo sedam ili osam prilika, ali ih nismo uspjeli realizirati. A kada toliko toga promašiš onda obično na drugoj strani budeš kažnjen. Pod hitno moramo popraviti realizaciju – kazao nam je u kratkom telefonskom razgovoru iz autobusa kojim su se Biograjci vraćali iz Ivanbegovine Leo Šarić sportski direktor Primorca (B).
3. kolo: Kamen – Primorac (B) 1:0, Split – Hrvatski vitez Posedarje 1:0, Hrvace – Vodice 3:0, Jadran LP – Zagora 6:0, Zmaj (M) – Neretva 2:1, Urania – Uskok 0:1. !4. rujna: Neretvanac – Zmaj (B), OSK – Sloga.


KAMEN               1


PRIMORAC (B)   0
IVANBEGOVINA – Igralište Ivanbegovina. Gledatelja: 100. Sudac: Marko Bilušić (Šibenik). Pomoćnici: Stipe Brajković i Mikula Štampalija (oba Šibenik). Strijelci: 1:0 B. Kujundžić (43'-11m). Žuti kartoni: B. Kujundžić, Jerčić, Žužul, Kilić, (Kamen), Pranić (Primorac). Crveni: -.
KAMEN: Duvnjak, Klarić, Kilić (od 83' Žužul), Prančević, Bilić, R. Kujundžić (od 46' Radalj), B. Kujundžić, Erceg (od 46' Jerčić), Žužul, Humačkić (od 46' Pezo), Varea (od 75' Krištić). Trener: Hrvoje Erceg
PRIMORAC (B): Stojanov Jerbić, Brkić, Birkić, Nakić, Lazarevski, Čolić (od 60' Elio), Šarin (od 65' Vodopija), Zelić (od 60' Bartulović), Pranić, Jurišić (od 69' Čačić). Trener: Mirko Labrović