Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Šinjorina odbojka u moru u Vrsima

14.09.2021. 12:45


Poznata zadarsko- vrška djelatnica u poljoprivredi i turizmu Sandra Babac, vlasnica OPG-a i brenda Šinjorina Smokva u suradnji s dvojcem iz Capitano Beach bara u Vrsima, Denisom i Lovrom Predovanom upriličila je prošlog vikenda na plaži Ričine u Vrsima mini turnir u odbojci u moru. Kako nam je kazala Sandra Babac, ovaj mini turnir osmišljen je s ciljem da se provjeri zanimanje za puno veći turnir u odbojci u moru koji njih troje žele organizirati sljedećeg ljeta na ovoj istoj plaži i to kako bi obogatili turističku ponudu u Vrsima.
Završetak sezone na pješčanoj plaži Ričine u Vrsima obilježen je tako odbojkaškom utakmicom u moru. Domaću ekipu Capitano Beach bara na ogled su izazvali Poljičani, a obje ekipe popunjene su gostima iz Karlovca, Bologne i Podgorice.
Najstarija odbojkašica imala je 74 godine, utakmica je protekla u sportskom ozračju bez ‘brojanja punata’, a ovaj ogled potakao je Denu i Lovru Predovana iz Capitano Beach bara na razmišljenje o mogućoj organizaciji turnira odbojke na pijesku i moru već iduće ljeto.
U utakmici u kojoj nije bilo gubitnika, osim dobre zabave, sudionici su na dar dobili ponešto iz asortimana OPG-a Sandra Babac, Šinjorina Smokva.