Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Lionsi za djecu

Autor:

13.10.2009. 22:00
Lionsi za djecu

Foto: Tomislav JERAK



Guverner Lions Districta 126 Darko Angebrandt uručio je danas predstavnicima Grada Zadra donaciju u iznosu od 30 000 kuna namjenjenu Poliklinici za zaštitu djece Zadar.
– Ovo je objedinjena humanitarna akcija Lions cluba Zadar i Lions Districta 126. Naime, od 25. do 27. rujna ove godine u hotelu Alan u Starigradu Lions club Zadar bio je domaćin Vijeća guvernera svih Lions clubova Hrvatske, kao i proširene sjednice Kabineta. Na prigodnoj večeri održana je aukcija autohtonih proizvoda, a sav prihod od svečane večere i aukcije doniran je u humanitarne svrhe – za opremanje Poliklinike za zaštitu djece Zadar, rekao je Mladen Mavar, predsjednik Lions cluba Zadar.
Darko Angebrandt, guverner Lions Districta 126, kazao je kako je zaista zadovoljan načinom na koji je organizirana sjednica u Starigradu, a na kojoj su odredili akcije za sljedeću godinu. Rekao je kako su se odlučili za darivanje Poliklinice za zaštitu djece u Zadru zato što će, pored zagrebačke poliklinike, to biti jedina takva poliklinika u Hrvatskoj.
Darko Kasap, zadarski dogradonačelnik te predstavnik Grada Zadra koji je osnivač Poliklinike, primio je donaciju zahvalivši predstavnicima Lionsa.
– Hvala na ovoj hvalevrijednoj inicijativi. Moram istaknuti da smo ponosni što ćemo u Zadru otvoriti jednu takvu polikliniku. Nadam se da ćemo sljedeće godine krenuti u realizaciju tog projekta, kazao je Kasap i dodao kako će donirana sredstva biti dobro utrošena.