Kasap: Do kraja godine prvi priključci na plinovod

Slika korisnika admin
Ivan JAMIČIĆ

Očekujemo da ćemo do kraja godine imati prve priključke na plinovod na području Zadra. Prema najavama prvi potrošači mogu očekivati značajne popuste kada je u pitanju cijena priključka. Kolika će biti cijena kubičnog metra plina odredit će EVN, tvrtka koncesionar i Hrvatska energetska regulatorna agencija, rekao je dogradonačelnik Zadra Darko Kasap jučer na otvaranju 3. klima-foruma koji se održava u Hotelu Donat.

Kasap je održao izlaganje na temu "Važniji investicijski projekti ostvareni u Zadru i okolici", gdje je posebno istaknuo projekt izgradnje kolektora visoke zone.

- Izgradnja kolektora visoke zone je projekt vrijedan 50 milijuna eura. U sklopu njega se uređuje sva komunalna infrastruktura, između ostalog postavlja se i plinovod.

Treći klima-forum pokriva teme kao što su tržište, struka, obrazovanje, norme i propisi u području hlađenja, ventilacije i klimatizacije, uporaba i oporaba radnih tvari, projektiranje i izvođenje sustava hlađenja, ventilacije i klimatizacije. Također, na skupu će biti riječi i o tehnici hlađenja, toplinskoj izolaciji, tehnici ventilacije i klimatizacije i druge.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno