NK CROATIA I NK HAJDUK Rezultat na nogometnom igralištu poravnali u konobi

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Veterani NK Croatia iz Turnja ugostili su legende Hajduka iz Splita. U pravom malonogometnom spektaklu, u kojem su sudjelovala neka od najvećih nogometnih imena na ovom prostoru, mogli su uživati svi koji su se našli na Sportskom centru Turanj.

Nogometna fešta i druženje s navijačima, bilo je ipak važnije od samog rezultata utakmice, a vedete Hajduka, poput Ivice Šurjaka, Dragana Blatnjaka, Marijana Buljata, Vlatka Đolonge i Zorana Vujčića pokazali su da s trenerom Nikicom Cukrovom još nisu za staro željezo.

Suprostavili su im se gostoljubivi i miroljubivi Turanjci: Miran Santini, Goran Jačan, Nino Vidas, Ivica Pedisić, Mladen Budanović, Ivan Matulj, Damir Vidas, Vladimir Pirović i kapetan Zlatko Kadija. Trener je bio Šime Bezinović.

Konačni rezultat utakmice, koja je bila do kraja borbena, unatoč ponekom kilogramu ili sijedoj kosi viška, bio je 6:0 za Veterane Hajduka. Međutim, mogao je biti i drugačiji, kako su nam u šali kazali nogometni znalci, da je sudac Željko Margetić malo manje gledao pobjednicima kroz prste.

Treće poluvrijeme odigralo se u Jole Kadije konobi Toreta. Jesu li hajdukovci nakon pobjede na asfaltnom igralištu bili fer prema domaćinima ili ne ostaje visjeti u zraku, ali je rezultat za masivnim drvenim stolom u borbi sa školjkama i oboritom ribom, priznaju jedni i drugi, završio neriješeno.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno