NHR Zadar: "Odluka suda je dno dna i nanosi štetu žrtvi, njezinoj obitelji i cijelom gradu!"

Slika korisnika mkvanja
ODLUKA SUDA UDRUŽILA POLITIČKE PROTIVNIKE
Zvonko KUCELIN
Na puštanje na slobodu osumnjičenih za grupno i višestruko silovanje te bludne radnje na štetu maloljetnice iz okolice Zadra reagirali su i zadarski Neovisni za Hrvatsku (NHR)

Na puštanje na slobodu osumnjičenih za grupno i višestruko silovanje te bludne radnje na štetu maloljetnice iz okolice Zadra reagirali su i zadarski Neovisni za Hrvatsku (NHR).
- Izjava glasnogovornika suda da mediji bez veze prave bombastične naslove u vezi slučaja gdje su više od godinu dana sedmorica silovala maloljetnicu je katastrofalna. Puštanje na slobodu sedmorice mladića-optuženika za kazneno djelo višestrukog grupnog silovanja, zlostavljanja, premlaćivanja i ucjenjivanja šesnaestogodišnjakinje je dno dna i nanosi ogromnu sramotu i štetu, ne samo maloljetnici i njezinoj obitelji, nego i cijelom gradu Zadru.
Pozivamo sve institucije kao i nadležne da reagiraju odmah i pozdravljamo sve medijske natpise te percepciju koju stvaraju, jer je ona zadnji stup obrane, nažalost ne i prvi put na istom sudu, stoji u priopćenju NHR-a gdje se navodi i kako podržavaju poziv Foruma žena SDP-a Zadar za hitnom intervencijom ministra!

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)