Marina Dujmović Vuković u utrci za šeficu Zadre Nove

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Jučer otvorene četiri prijave na natječaj
Upravno vijeće pak ima zanimljiv sastav, budući da su dvojica njih iz redova HDZ-a, a treći je iz NHR-ov, što znači da će njihov glas u imenovanju ravnatelja moguće biti presudan
Zvonko KUCELIN
Marina Dujmović Vuković, pročelnica Ureda zadarskog župana

Upravno vijeće  Agencije za razvoj Zadarske županije, Zadre  nove,  jučer je otvorilo koverte s prijavama na natječaj za imenovanje  ravnatelja ili ravnateljice ove javne ustanove. Vijeću su  pristigle četiri  molbe, a osim jedne javnosti potpuno nepoznate osobe, molbe su poslale sljedeće kandidatkinje: aktualna ravateljica Sanja Peričić, njezina  zamjenica Marica Babić te jedno sasvim neočekivano ime - aktualna  pročelnica Ureda župana, Marina Dujmović Vuković.

Upravno vijeće, u kojemu se nalaze Ante Župan, Šime Erlić i Mihovil  Čirjak, pak ima zanimljiv sastav, budući da su dvojica njih iz redova  HDZ-a, a treći je iz NHR-ov, što znači da će njihov glas u imenovanju ravnatelja moguće biti presudan ukoliko se obistine informacije iz HDZ-a  da će se glavna bitka voditi između Marine Dujmović Vuković i Marice  Babić, koja svaka ponaosob imaju podršku zasebnih grupacija u HDZ- u.

Za ovo se mjesto inače traži magistar struke ili stručni specijalist prirodnih, tehničkih, biotehničkih ili društvenih znanosti, odnosno visoka  stručna sprema sukladno ranijim propisima, a kandidati moraju imati  najmanje pet godina radnog iskustva u struci, najmanje pet godina iskustva u pripremi EU projekata, zatim organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje Ustanovom, te  aktivno znanje engleskog jezika.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno