Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

TEHNOLOGIJA I PODUZETNIŠTVO U petak počinje Friday Talks @InZad

14.11.2018. 18:49
TEHNOLOGIJA I PODUZETNIŠTVO U petak počinje Friday Talks @InZad


Ovaj petak započinje Friday Talks @InZad – serijal događanja na temu tehnologije i poduzetništva koje zajednički organiziraju tvrtke Inovativni Zadar i Rentlio.
Cilj ovih događanja promocija je IT-a i poduzetništva, a tijekom studenog u Zadar dolaze Mateja Zbodulja iz tvrtke Agrivi, tvorac MAKERbuina, Albert Gajšak i osnivač Infinuma, Tomislav Car.
– Organizirajući ova događanja želja nam je svojim sugrađanima predstaviti zanimljive ljude koji nisu često u našem gradu, a čije savjete i iskustva uistinu vrijedi poslušati. Nadamo se da će njihove pozitivne priče potaknuti nekog iz publike na promjenu, na akciju, na poduzetnički pothvat. S druge strane, iako je zadarska IT scena još uvijek mala, ovakvim aktivnostima želimo pozicionirati Zadar na domaću IT kartu i promovirati naš grad u domaćoj tehnološko-poduzetničkoj zajednici. Zahvaljujem se tvrtki Inovativni Zadar što je upravo nas odabrala za partnere na ovom projektu. Vjerujem da ćemo opravdati ukazano povjerenje i da će publici ovakav tip događanja biti privlačan – kaže Marko Mišulić iz Rentlija.
Friday Talks @InZad održavaju se u multimedijalnoj dvorani InZad inkubatora na adresi Grgura Budislavića 99 s početkom u 18 sati svaki petak tijekom studenog, a besplatne ulaznice mogu se preuzeti na web stranici fridaytalks.rentl.io.
Ana Odvitović iz tvrtke Inovativni Zadar naglašava kako su ova događanja organizirana u sklopu projekta InZad inkubator 2.0, financiranog u sklopu poziva Razvoj poduzetničke infrastrukture, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Temama promocije ženskog poduzetnišva, novih tehnologija i digitalne proizvodnje istovremeno se promovira obnovljeni InZad inkubator, a sve s ciljem okupljanja lokalne poduzetničke zajednice oko zajedničkih tema.