Zadar pobijedio Alkara, izgubio Granta

Slika korisnika mkvanja
7. kolo HT Premijer lige
Sinjani su u drugu polovicu susreta ušli nešto ozbiljnije, ali su se domaćini do kraja četvrtine stabilizirali i uspostavili kontrolu susreta. Zadar je uspio održati vodstvo i završiti susret rezultatom 99:71
Zvonko KUCELIN
Alkar je za Zadar večeras bio najmanji problem

Zadar je u prvom susretu 7. kola HT Premijer lige ugostio sinjski Alkar i rutinski odradio utakmicu.

Od samog početka Zadrani su dominirali, a gosti nisu dobro kontrolirali napad te su imali čak sedam izgubljenih lopti. Čvrsta obrana i brzi napad pokazali su se kao recept za vodstvo. Domaćini su postupno povećavali vodstvo da bi u svlačionice na poluvremenu otišli s rezultatom 50:31.

Sinjani su u drugu polovicu susreta ušli nešto ozbiljnije, ali su se domaćini do kraja četvrtine stabilizirali i uspostavili kontrolu susreta. Zadar je uspio održati vodstvo i završiti susret rezultatom 99:71.

Luka Božić odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dresu Zadra, zabio je 22 poena. Dobri su bili i Mislav Brzoja s 15 te Jure Planinić s 13 poena. Kod gostiju je najefikasniji bio kapetan, Hrvoje Vučić, koji je zabio 16 poena.

U ovom susretu Malcolm Grant nije dobio niti minute igre. Čini se kako svojim lošim igrama nije zadovoljio kriterije uprave kluba. Već neko vrijeme su kružile glasine o njegovom odlasku što je nakon utakmice Ante Nazor i potvrdio.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno