Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Najbolje mjesto za ulazak u 2010.!

Autor: Krešimir Bukvić

13.12.2009. 23:00
Najbolje mjesto za ulazak u 2010.!


Već tradicionalno doček Nove godine u Zadarskoj županiji organiziraju u hotelu Pinija u Petrčanima. Desetogodišnje iskustvo organizatora dočeka, uigrana ekipa zabavljača, posluge, kuhara i dakako samih gostiju hotela rezultiraju zabavom o kojoj se priča i dugo nakon otkucaja posljednjih minuta stare godine. Dobitna kombinacija se ne mijenja, kažu u upravi hotela, pa goste već godinama zabavlja zadarska grupa Kanela, uz koje se za dobar štimung u dvorani brinu i animatori animacijskog tima Ludis.
Ništa se ne prepušta slučaju, počevši od jelovnika, prilagođenog svečanoj prilici, preko pića, dekoracije i glazbe, nagradnih igri te, što je možda i najbitnije, gotovo domaće atmosfere, hotel Pinija pruža svojim gostima sve ono što ispraćaj stare i doček Nove godine treba i biti. A oni to itekako znaju i prepoznaju, s obzirom da već godinama dolaze u gotovo identičnom sastavu. Silvestrovo u Piniji na trenutke stoga izgleda poput kakvog vjenčanja, uz mnoštvo ljudi koji se dobro poznaju, koji već godinama Novu dočekuju zajedno.
Doček u Piniji nije samo noć ludovanja, plesanja, već i prilika za bijeg od užurbane svakodnevnice, grada, vreve prometa, petardi po cestama, smoga, buke… To je kratki, no relaksirajući dodir s prirodom, morem, zelenilom malog poluotoka, oplemenjenog gustom vegetacijom i mirisom soli u zraku. Stoga nije mali broj onih gostiju koji novogodišnju noć nastavljaju i narednog dana, pa umjesto 600 kuna koliko iznosi cijena dočeka uzimaju i višednevne aranžmane, uživajući i u ostalim sadržajima hotela Pinija kao što su veliki zatvoreni bazen i sauna.


 FITNESS KLUB POPAJ


U sklopu hotela Pinija tijekom cijele godine otvoren je fitness klub Popaj, jedinstveno mjesto oblikovanja tijela u okviru kojeg egzistira i prvi zadarski body building klub. Osnovao ga je prije prije četiri godine Blaženko Mrkić, viši instruktor fitnesa u namjeri da okupi profesionalne body buildere u gradu. Od tada njegovi članovi svake godine idu na body building natjecanja. Znanje u domeni fitnessa Mrkić dakako daje na raspolaganje i svim ostalim članovima kluba pa se tako u Popaju mogu podičiti individualnim pristupom ljudima što je najbolji način što bržeg i zdravijeg postizanja kondicije i lijepo oblikovanog tijela.
Svatko dobija svoj program, sistem rada, treninga i prehrane kako bi rezultati bili što brži i kvalitetniji. Članovi dakle, što je ono po čemu se ovaj fitness klub razlikuje od ostalih, imaju prilike angažirati trenera s natjecateljskim iskustvom, bilo da žele smršaviti ili dobiti mišićnu masu. U klubu imamo i protein bar, a spomenuo bih i još jednu posebnost, a to je traka za trčanje s pogledom na more, što je svakako jedan veliki adut u eliminaciji stresa, naglašava Mrkić.




 KOKTEL BAR


Prošle je godine u hotelu Pinija otvoren novi otvoreni bazen čime je prigodno zaokružena hotelska ponuda. Gosti su izvanredno prihvatili bazen, pogotovo koktel bar na terasi uz bazen koji je odmah postao mjesto za izlaske, kako hotelskih gostiju, tako i njihovih prijatelja. Time je hotel svakako dobio na cijeni, upotpunivši sve ostale sadržaje na raspolaganju gostima.


 ZABAVA I DAN PRIJE DOČEKA


U Piniji će zabavno biti ne samo za novogodišnju noć već i dan prije kada je na rasporedu disko večer Studio 54 uz DJ-a Sashu. On će se pobrinuti da u hotelu te večeri zaživi atmosfera iz čuvenog newyorškog noćnog kluba Studio 54, i dan danas sinonima za dobru zabavu, ples do ranih jutarnjih sati. Hotelska sala će biti preuređena u stilu spomenutog kluba, a isto se očekuje i od gostiju.


 NOVOGODIŠNJI ARANŽMANI


Polupansion (unutar termina 30.12.2009.-03.01.2010.)
Novogodišnja večera + 1 noćenje 945 kn / 126 euro
2-dnevni aranžman (30.12.-01.01) 1.115 kn / 149 euro
2-dnevni aranžman (31.12.-02.01) 1.400 kn / 187 euro
3-dnevni aranžman 1.570 kn / 209 euro
4-dnevni aranžman 1.710 kn / 228 euro
Aranžmani uključuju: novogodišnju večeru, raskošan izbor dalmatinskih jela, ples uz silvestarski bend, animaciju, atraktivnu lutriju te neograničeno kupanje u unutarnjem bazenu s hidromasažama
Informacije i rezervacije:
tel. ++385/23/202-500, 202-502, 202-503, 202-511, 202-529
fax. ++385/23/364-131
e-mail: [email protected]; [email protected]
www.hotel-pinija.hr