Među zadarskim liječnicima najpopularniji ginekolozi

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Objavljen popis najboljih hrvatskih liječnika
Ocjenu odličan zaslužilo je i trinaest liječnika iz Zadarske županije, troje više nego lani
Marin GOSPIĆ
Dr. Ivica Žuvela titulu je ponio i prijašnjih godina

Već četvrtu godinu zaredom na kraju kalendarske godine portal Najdoktor.com objavljuje popis najboljih liječnika u Hrvatskoj, a prema glasovima pacijenata, ocjenu odličan zaslužilo je i trinaest liječnika iz Zadarske županije, troje više nego lani. Među specijalistima najveći broj pohvala dobili su ginekolozi i to: Ivica Vlatković, Ilva Marić, Edita Tadić, Dominik Rukavina, Ivica Žuvela (Benkovac) i Slavko Marić (Biograd na Moru). U kategoriji najboljih kardiologa našao se dr. Ante Anić, koji je nedavno prvi u Hrvatskoj izveo novi tip operacije srčane aritmije. Jakov Mihanović iz Opće bolnice Zadar je na listi najboljih općih kirurga, a pohvale je zaslužilo i troje liječnika obiteljske medicine - Ana Dunatov, Biljana Žigurski-Mračić i Damir Biloglav. U kategoriji najboljih nalaze se i dvoje zadarskih stomatologa i to Dijana Paleka i Sergej Kuštera.

- Najdraža mi je pohvala od mojih pacijenata i to je zadovoljstvo u mom radu, kazala nam je dr. Edita Tadić, specijalistica ginekologije i opstetricije koja zajedno s dr. Ivicom Vlatkovićem vodi poznatu ginekološku ordinaciju na zadarskoj rivi.

Poznati benkovački ginekolog dr. Ivica Žuvela, koji je još k tomu najbolji ginekolog među klapskim pjevačima ili najbolji klapski pjevač među ginekolozima, kako hoćete, nije prvi put osvojio ovu titulu.

- Posebna mi je radost i ponos činjenica da sam među najboljim liječnicima u reizboru za Najdoktora, također i obveza da nastavim davati najbolje od sebe u struci. Posebno mi je drago sto su me izabrale pacijentice, koje su najmjerodavnije u ocjeni moga rada, kaže dr. Žuvela, ističući kako nakon kompletne adaptacije ambulante u Benkovcu, te nakon niza edukativnih predavanja, odaziv na redovite kontrole je više nego zadovoljavajući.

- Moram priznati da pacijentice pozorno slušaju moje upute i slijede ih, kaže dr. Žuvela.

Pitali smo doktora Žuvelu na kraju je li u Benkovcu porastao natalitet otkad je on tamo ginekolog?

- Ne znam je li zbog toga, zbog pjesme u ambulanti ili nečeg trećeg, ali natalitet u Benkovcu iznad je hrvatskog prosjeka, kazao je dr. Žuvela.

Portal Najdoktor.com, koji je već šest godina dostupan javnosti, objavio je kako su kriteriji bili ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara, kao i njihova kvaliteta. Uz ocjenjivanje koje se svake godine detaljno prati, na ovom portalu se mogu dobiti konkretni odgovori na pitanja pacijenata, a na koje odgovaraju najbolji hrvatski liječnici.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)