Novi članovi akademske zajednice

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
filozofi
Svjedodžbe i dopunske isprave primilo je troje prvostupnika filozofije

Na Odjelu za filozofiju Sveučilišta u Zadru u srijedu je održana promocija prve generacije prvostupnika ovog odjela. Svjedodžbe i dopunske isprave primilo je troje prvostupnika filozofije, Vilma Kotlar, Mira Matijašević i Vanja Lalić, dok su odsutni bili Kristina Čizmić, Igor Ivko i Petra Pavić.

Prvoj generaciji prvostupnika filozofije obratio se pročelnik Odjela dr. sc. Borislav Dadić. Istaknuo je kako su oni prvi plodovi reforme visokog školstva na odjelu.

- Unatoč problemima i poteškoćama koji prate svaku korjenitu reformu pa tako i bolonjski proces zahvaljujući radu vaših profesora i vašoj marljivosti smatram da smo zajedničkim snagama došli do ovoga, kazao je Dadić iskazavši zadovoljstvo što su svi promoventi upisali diplomski studij.

- Ovim činom vi se na pravi način uključujute u akademsku zajednicu. Želim vam da radite na dobro naše zajednice, poručio je Dadić prvostupnicima.

Promotorica jučerašnje promocije prvostupnika Odjela za filozofiju dr. sc. Iris Tićac poželjela je prvostupnicima daljnji uspjeh u njihovu radu.

- Dok ovim činom obilježavate završetak jedne dionice želim da vam spoznaje i uloženi trud budu poticaj za daljnji rad, poručila je Dadić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno