Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

3 C°

40 OBLJETNICA KARIJERE Mladen Grdović će 15. veljače na Višnjiku održati koncert “Nije u šoldima sve”

15.01.2019. 10:19
40 OBLJETNICA KARIJERE Mladen Grdović će 15.  veljače na Višnjiku  održati koncert “Nije  u šoldima sve”


U povodu 40-te obljetnice glazbene karijere Mladen Grdović će 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić Sportskog centra Višnjik  održati koncert "Nije u šoldima sve". Zvijezdi će se posebno za tu prigodu na pozornici pridružiti i prijatelji, kolege glazbenici: Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Maja Šuput, Mia Dimšić, Učiteljice,  klapa Munita i Ivan Zak. Sve će ih pratiti Mladenov prateći bend, grupa  Romantic, te večeri ojačana s još nekoliko muzičara, a program će voditi Damir Mihanović, poznatiji kao Ćubi.
Tijekom proteklih 40 godina Grdović je objavio stotine pjesama, surađivao s brojnim estradnim  zvjezdama, nastupao ne samo na hrvatskim, već i europskim, američkim i australskim pozornicama. Sa svojim  prepoznatljivim dalmatinskim glazbenim izričajem već godinama slovi  kao jedan od najpoznatijih izvođača hrvatske zabavne glazbe, praćen  cijelo vrijeme vjernom publikom koja ga prati još od samih početaka  njegovog profesionalnog djelovanja. Očekivano, tu su i novi poklonici  njegove glazbe za koje zvijezda sklada i izvodi nove hitove u modernijim i svježijim aranžmanima. Za sve je njih, i one stare i one mlade poklonike Mladen u suradnji sa svojim menadžmentom Lupo music i s  producentskom tvrtkom koja stoji iza njega, spomenuto, pripremio niz  iznenađenja kako bi na što dostojniji način obilježio prvih 40.
– Jedno je sigurno, na Višnjiku još nije bilo ovakvog koncerta.  Ovo će  zaista biti pravi spektakl. Osigurali smo zvučnu i scensku vrhunsku  opremu, posebne efekte i scenografiju – sve kako bi 15. veljače uživali u  dobroj pjesmi i najboljoj atmosferi, poručuju iz organizacijskog tima.


Ulaznice u prodaji od četvrtka
Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto u parteru i po cijeni od 90 kuna za mjesto na tribinama mogu se kupiti od četvrtka 17.  siječnja u Turističko informativnom centru (Ulica Jurja Barakovića 5),  radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9  do 13 sati)  te u prodavaonici Tisak media (centar Supernova) i Tisak Kalelarga kao  i u sustavu www.ticketshop.hr. U prodaji je i VIP tribina po cijeni od  150 kuna. Koncert počinje u 20 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30 sati.


Planirajte Valentinovo
Koncert se održava oko Valentinova pa je to razlog više da planirate  izlazak s voljenom osobom upravo tamo gdje je najbolje – na velikoj  fešti u povodu 40-te godišnjice uspješne karijere Mladena Grdovića,  pozivaju organizatori.