Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

»SUNCOKRET RURALNOG TURIZMA« Kandidirani: Ražnjevića dvori, Villa Premasole i Vila Čulina

15.01.2021. 12:12


U nacionalnom izboru za »Suncokret ruralnog turizma«, što ga provodi Udruga Klub članova Selo predvođen Dijanom Katicom, TZ Zadarske županije ove je godine imala iznimno aktivne i atraktivne kandidature. Sada predstavljamo kandidate u kategoriji Tradicijska (ruralna) domaćinstva, sažetkom kako ih predstavlja sama Udruga. Napomenimo da su tijekom listopada i studenog članovi povjerenstva obišli kandidate zbog dodatnog uvida. Proglašenje, odgođeno zbog Corone, očekujemo uskoro.


Ražnjevića dvori a.d. 1307- autentična povjesna ljepota Ravnih kotara
Difuzni hotel Ražnjevića dvori A.D. 1307. smješten je u povijesnoj jezgri naselja Polača, u povijesno agrarnom prostoru Ravnih kotara u Sjevernoj Dalmaciji i prvi je difuzni hotel u hrvatskom turizmu pa tako i na Zadarskom području. Ovakav turistički sklop, ponikao na tradiciji seoskog posjeda, predstavlja ogledni primjerak inovativnog turističkog proizvoda koncipiranog na spoju tradicija i suvremenosti. Osim u turističkoj ponudi visokokategoriziranih smještajnih sadržaja, svoju jednakovrijednu ulogu u destinaciji ovaj difuzni hotel nalazi u promociji ruralnog i agro turizma temeljenog na očuvanoj baštini te prirodnim i kulturnim vrijednostima.


Villa Čulina – odmor za dušu i tijelo
Vila Čulina je prekrasna kamena vila. Njena pozicija će odgovarati svima koji bi htjeli upoznati predivan grad Zadar, budući da se nalazi samo nekoliko minuta autom izvan grada. U dvorištu se nalazi divan, ogroman bazen gdje se može osvježiti i plivati. Unutrašnjost kuće nudi između ostalog potpuno opremljenu teretanu u kojoj se može sagorjeti višak energije dobiven nakon uživanja u ukusnoj tradicionalnoj hrani pripremljenoj u konobi. Villa nudi sve za opuštajući odmor s voljenima.




Villa Premasole – užitak seoskog turizma zadarskog zaleđa
Villa Premasole predstavlja savršenu kombinaciju stare tradicionalne dalmatinske kuće i luksuza 21. stoljeća. Smještena je u Zemuniku Gornjem. Šetnja vrtom maslina ili kokteli pored bazena odmorit će i duh i tijelo svakog gosta. Imanje ima više od 5000 m², a sama vila 390 m², sai 6 spavaćih soba, sa vlastitom kupaonicom, Suite Junior, 3 dnevne sobe, unutarnju i vanjsku kuhinju. Bazen i spa (hidromasažna kada, sauna i mini teretana) su za opuštanje, a prostrana terasa za uspomene s obitelji i prijateljima. Villa Premasole nudi cjelovito organiziranje vjenčanja, godišnjica ili rođendana,.. i najbolji je izbor za okupljanja, odmor i zabavu.
 


TZ Zadarske županije: Javni poziv za udruženo oglašavanje u 2021.


Turistička zajednica Zadarske županije objavila je Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora koji obuhvaća promociju smještajne i ostalih oblika turističke ponude destinacije.
»Riječ je o javom pozivu putem kojeg ostvarujemo ključne suradnje s partnerima u promociji turizma Zadarske županije. Navedeni poziv, uz već dva prethodno objavljena (za događanja i DMK), objavljujemo s ciljem što kvalitetnije promidžbe ove 2021. godine koja će biti izuzetno zahtjevna. Stoga je važnije nego ikada usmjeriti sredstava i promidžbu u zajedničke programe, ključna tržišta i boriti se za svakog gosta. Očekujemo kvalitetne medija-planove i odlične zajedničke kampanje sustava turističkih zajednica i privatnog sektora«, izjavila je direktorica Mihaela Kadija.
Poziv je upućen subjektima privatnog sektora, a suradnja s odabranim partnerom ima cilj podići svjesnost o brendu Zadarska regija/Zadar Region na odabranom strateškom tržištu kroz oglašavanje na društvenim mrežama, putem online medija, radijskog, televizijskog i vanjskog oglašavanja te oglašavanja u tisku.
Krajnji rok za podnošenje svih prijava je srijeda, 3. veljače 2021. godine.
Više na: https://www.zadar.hr/hr/o-nama/natjecaji-pozivi-i-obavijesti.