Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zadranima tri zlata

Autor: Čedo Fabulić

15.12.2009. 23:00
Zadranima tri zlata


U organizaciji Judo saveza Splitsko-dalmatinske županije proteklog vikenda održan je tradicionalni osamnaesti po redu Božićni judo turnir – otvoreno regionalno judo prvenstvo djece osnovnih škola. Na natjecanju je nastupilo ukupno 430 natjecatelja, a od toga 332 dječaka i 98 djevojčica iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Djeca su se natjecala u kategorijama mlađih kadetkinja i mlađih kadeta, djevojčica i dječaka i kategoriji mlađih djevojčica i mlađih dječaka. Pod vodstvom trenera Dragana Kneževića, Jurice Zankija i Stipe Grgasa Judo klub Zadar je na turniru nastupio sa 44 natjecatelja koji su osvojili 23 odličja od kojih tri zlatna, šest srebrnih i četrnaest brončanih te pehar za osvojeno ekipno treće mjesto.
U kategoriji mlađih kadetkinja i kadeta odličja su osvojili: 1. Filip Perinić i Kristijan Perović. 2. Šime Šušić i Zrinka Miočić. 3. Ante Kovačević, Luka Bačić, Ivan Žuža i Anđela Gaši.
U kategoriji djevojčica i dječaka odličja su osvojili: 1. Sara Pavić. 2. Mauricijo Mazić, Šime Vrkić, Petar Dujela i Nora Radovčić. 3. Bartol Pilić, Matija Vrkić, Vito Mijailović, Livijo Škoda, Lucijan Škoda, Roko Tičić, Nina Katuša, Stipe Šestan, Sara Stojčević i Tihana Diklić.