Nije samo Kutija kriv

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
benk_srbi2
Adam VIDAS
Na benkovačke područje vratilo se samo 9,7 posto Srba, od toga 90 posto starijih ljudi, čulo se na skupu

Bogdan Mimić, Trifun Graić i Žarko Kožul izabrani su za predsjednike, a Gligorije Rnjak za potpredsjednika Inicijativnog odbora Demokratske partije Srba za Grad Benkovac na skupu koji je održan u subotu u benkovačkom Vatrogasnom domu. Skup je organizirala Udruga za povratak Srba na područja Bukovice i Ravnih kotara.

- Na benkovačko područje vratilo se samo 9,7 posto Srba, od toga 90 posto starijih ljudi. Za to nam nisu krivi samo Vlada RH i Branko Kutija već i naši predstavnici koje smo izabrali da nas zastupaju, rekao je Gligorije Rnjak.

Rnjak je pri tom mislio na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, saborskog zastupnika iste stranke, Ratka Gajicu i potpredsjednika Vlade RH Slobodana Uzelca. Iste ljude za položaj Srba optužili su i potpredsjednik i predsjednik Inicijativnog odbora za osnivanje SDP-a na državnoj razini Branislav Švonja i Veljko Džakula. Džakula je najavio skoro osnivanje inicijativnih odbora stranke u Erveniku i Kistanjama te stranačku konvenciju u Kninu.

I u Benkovcu je bila aktualna priča o golf terenima i malverzacijama sa zemljištem.

- Politika stvara lažnu liku. U pozadini odnosa Srba i Hrvata na ovim područjima nalazi se sprega politike i financijskih krugova. Cilj je da zemljište, blago Ravnih kotara dođe nekom jeftino u ruke, a taj netko će ga kasnije prodati za golf igrališta koja su postala nacionalni interes Hrvatske, rekao je Veljko Džakula.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno