Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Uživam u pjevanju

Autor: Marija Knežević

14.03.2009. 23:00
Uživam u pjevanju

Foto: Adam VIDAS



Duško Modrinić jedan je od čak dvoje Zadrana među osam parova koji nastupaju u trećoj sezoni jednog od najpopulatnijih tv emisija u Hrvatskoj – Zvijezde pjevaju. Koncept prema kojem uz etablirane pjevače svoja glasovna i sluhovna umijeća pokazuju zvijezde iz svijeta glume, sporta, kulture i slično pokazao se vrlo popularnim u Hrvatskoj, kao i u brojnim drugim zemljama prije.
I dok Natali Dizdar pjevanju „podučava” glumca Dražena Čučeka, Duško će u duetima nastupati s Ivanom Kindl, koja je lani u showu nastupala s Nikšom Krušeljom, također glumcem, i pobijedila u finalu. Ivana i Duško izveli su baladu „Voli me još ovu noć” nekad popularnih Denis & Denis, te od žirija dobili 31 bod, najviše od svih. Smatraju se najozbiljnijim kandidatima za pobjednike.
– Super mi je ovaj show, slično smo se zabavljali prije, za vrijeme i poslije emisije. S Ivanom sam se baš našao, ona odlično pjeva. Zadovoljan sam konačnim ishodom našeg nastupa i nadam se da će tako biti i ubuduće – kaže Duško koji u srijedu dolazi u Zadar, no u rodnom gradu ostaje tek jedan dan. Očekuje ga, naime, još jedna izvedba posljednje predstave u domaćoj produkciji, Staklene menažerije, koju je napisao Tenessee Williams, a režirao Dražen Ferenčina.
– Za sada u planu nemam ništa novo što se tiče glume, ali bit će posla. Uživam u pjevanju, ali i ono traži dosta vremena – kaže Duško.
Široj javnosti postao je poznat po ulozi Roka u seriji reklama jednog mobilnog operatera. Nakon toga počeli su mu stizati pozivi za uloge, ali i voditeljske angažmane. Iza njega je tako posao voditelja popularnog game-showa Uzmi ili ostavi, te, između ostalog, posljednja i odlično prihvaćena uloga u popularnoj domaćoj sapunici Sve će biti dobro. Prije predstave Staklena menažerija glumio je u Mambu Italianu, predstavi koja je također rađena u domaćoj produkciji. Stalni je član glumačkog ansambla HKK Zadar, te mu uloga u Menažeriji zacijelo neće biti posljednja na “domaćem terenu”.
Duško je svestran mladi glumac – osim što glumi posjeduje sposobnost mijenjanja i prilagodbe glasa, te ga je tako posudio brojnim likovima u crtanoj seriji “Laku noć, Hrvatska!”. Osim toga, kao rođeni Arbanas, tečno govori arbanaški – govor zadarskih arbanasa, čija je osnova albanski jezik. Zna jahati konja, svirati gitaru… I da, odlično pjeva. Čini se da se našao u pravom showu.