Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Audi završio u dvorištu pizzerije

14.03.2011. 23:00
Audi završio u dvorištu pizzerije


Nakon naleta vozila iz sporedne ulice 53-godišnja vozačica audija zadarskih registracija sa svojim je limenim ljubimcem jučer poslijepodne završila vožnju među posudama za cvijeće na terasi pizzerije Florami u ulici Matije Gupca.
Nesreću koja se jučer oko 17 sati dogodila na križanju ulica Nikole Božidarevića i Matije Gupca, nedaleko hotela Mediteran, skrivio je 42-godišnji Zadranin. Kako je policija očevidom utvrdila on se sa svojim peugeotom također zadarskih registracija nije zaustavio na znak “stop”. Uključujući se u promet u ulicu Matije Gupca oduzeo je prednost 53-godišnjoj vozačici te je udarivši u stražnji desni kraj njezina audija. Od siline udarca, ali i neočekivane situacije, vozačica je izgubila kontrolu nad vozilom i potom se zaustavila među posudama za cvijeće na terasi pizzerije Florami koja se nalazi nasuprot hotela. Žena je zatražila liječničku pomoć nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar, no prema prvim informacijama iz policije, zadobila je lakše ozljede.
Protiv 42-godišnjeg vozača za kojega je alkotestiranjem utvrđeno da nije konzumirao alkohol prije vožnje, policija će podnijeti prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.