Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Nezgrapna koreografija Klape s mora izazvala podsmijeh

Autor: Ivana Kocijan

14.03.2013. 23:00
Nezgrapna koreografija Klape s mora izazvala podsmijeh

Foto: PIXSELL



Klapa s mora na eurovizijskoj sceni imat će posebnu koreografiju koju priprema Snježana Abramović Milković te usklađenu projekciju Ivana Marušića Klifa


Nakon brojnih negativnih komentara koje je izazvao videospot za pjesmu kojom će Klapa s mora predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj, jučer se oglasila naša eurovizijska delegacija priopćenjem u kojem piše kako studijski videobroj za “Mižerju” nije konačni videospot koji će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.
Šef hrvatske delegacije Aleksandar Kostadinov pojasnio je kako studijski glazbeni broj koji je u samo dva dana otkako je postavljen na YouTubeu prikupio više od 60.000 pogleda ne pokazuje ni cjelinom pokreta, niti odjećom, a ponajmanje kretanjem u prostoru i vizualima nastup kakav će Klapa s mora imati na Eurosongu.
Šef hrvatske delegacije dodao je i da će Klapa s mora na eurovizijskoj sceni imati posebnu koreografiju koju priprema Snježana Abramović Milković te usklađenu grafičku projekciju po ideji Ivana Marušića Klifa. Također, poručio je i da na tome rade svi zajedno i uz mnogo entuzijazma.