Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

U Škabrnji osnovana podružnica “Ružinih pravaša”

Autor: Z L

14.03.2013. 23:00
U Škabrnji osnovana podružnica “Ružinih pravaša”


U OŠ Vladimira Nazora u Škabranji održan je Izborni zbor podružnice HSP dr. Ante Starčević u tom ravnokotarskum mjestu. Koordinator podružnice Elvis Gospić podnio je izvješće o radu na ustrojavanju podružnice te iznio podatak kako su u kratkom vremenu u HSP dr. Ante Starčević pristupila 32 člana. Naglasio je kako je većinom riječ o mladim ljudima koji do sad nisu bili članovi nijedne stranke, a koji su se odlučili politički angažirati kako bi svojim radom doprinijeli razvoju i boljitku Općine Škabrnja.
Nakon što je utvrđeno da su ispunjeni svi statutarni uvjeti za održavanje Zbora pristupilo se Izboru radnih tijela te predsjednika, Izvršnog i Nadzornog odbora poružnice. Za predsjednika podružnice izabran je Elvis Gospić dok su dopredsjednici Hrvoje Pavičić i Nediljko Bilaver, Ante Šunić izabran je za tajnika podružnice a Denis Ivković za rizničara. U Izvršni odbor još su izabrani Ante Ražov, Frane Brkić, Boris Gospić i Zvonko Pavičić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zdenko Vidić, dok su članovi Nediljko Brkić i Slavko Ivković.
Održan je i Izborni zbor za mjesni ogranak Bokanjac na kojem je za predsjednika ogranka izabran Marinko Dražević, a za članove Izvršnog odbora Bore Perica, Aldo Matešić, Ante Pavić, Divna Matešić, Željko Vartušek, Rosa Perica i Marin Ćustić.