Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Valjda će biti treća sreća

Autor: Drago Bajković

14.03.2013. 23:00
Valjda će biti treća sreća

Foto: FAH



Motiva za nijednom igraču Zadra ne manjka, uostalom igramo protiv Hajduka. Ako tome pridodamo da su nas ove sezone dvaput pobijedili, onda niti ne treba dodatni motiv – kazao je Ivančić


Dan po dan i sve je bliži “dalmatinski derbi”. U nedjelju Zadrani na Stanovima dočekuju drugoplasiranu momčad hrvatskog prvenstva – Hajduka. Poraz na Maksimiru od Lokomotive već je odavno zaboravljen, sve misli usmjerene su prema splitskim “bilima”. Ove sezone Splićani su već dva puta bili bolji od Zadrana. Najprije se Hajduk slavodobitno prošetao kroz Stanove (2:4), da bi na gostovanju na Poljudu ponovno Splićani bili bolji pobijedivši 3:0. U svakom slučaju momčad Ferde Milina im dobar motiv za nedjeljni susret. Josip Ivančić, napadač prvoligaša sa Stanova s nestrpljenjem očekuje ovaj dvoboj.
– Jedva čekam nedjeljnu utakmicu s Hajdukom – kazivao je jučer Ivančić.
– Razloga je više. Jedan je svakako naš poraz na Maksimiru od Lokomotive. Moramo se iskupiti kako znamo i umijemo. Za tu utakmicu može se slobodno kazati “gore ne može”. Podbacili smo u potpunosti i zaslužili poraz. A drugi i najvažniji je da su nam bodovi neophodni u borbi za prvoligaški život.
Iz Hajduka stižu najave da u Stanove dolaze s tzv. drugom momčadi? Pila naopako, ili…?
– Iskreno ne znam. Ali nas ni ne zanima previše. U svakom slučaju to nas neće uspavati. Tkogod igra u Hajduku kvalitetan je igrač i tako ćemo se postaviti prema njima. Borbeno, muški i naravno na pobjedu. Motiva za nijednom igraču Zadra ne manjka, uostalom igramo protiv Hajduka. Ako tome pridodamo da su nas ove sezone dvaput pobijedili, onda ni ne treba dodatni motiv. Valjda će biti treća sreća.