Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Karte za trajekt kupite online!

15.03.2018. 20:54


Od ovog ljeta Jadrolinija uvodi još jednu novost na trajektnim linijama Zadar – Brbinj, Zadar – Ist i Zadar – Bršanj pa će se tako moći kupiti karta i online rezervacija mjesta za vozilo na trajektu za točno određeni polazak.
Ova novost znači da se neće više trebati danima, pa i tjednima unaprijed rezervirati mjesto za vozilo na trajektu, već će se karta s osiguranim mjestom za vozila moći kupiti i putem interneta.
– Online kupovina moguća je za osobe, osobna vozila, kampere, prikolice i motore. Kupnja prijevozne karte na ovaj način osigurava mjesto za vozilo na točno određenom polasku, pojašnjavaju odluku iz Jadrolinije. Putnike mole da dođu na ukrcaj za željeno putovanje 30 minuta prije polaska.
– Prilikom određivanja kapaciteta vodilo se računa i o dovoljnom prostoru za dostavna vozila i teret, kako u niti jednom trenutku ne bi bila dovedena u pitanje opskrba otoka. Kapacitet za prodaju unaprijed, kako u agencijama, tako i online, određen je ovisno o liniji i kapacitetu pojedinih trajekata. Budući je početkom ove godine uvedena mogućnost online kupovine i za korisnike otočnih iskaznica, ovime se i našim otočanima omogućuje kupiti kartu po povlaštenoj cijeni i osigurati sebi mjesto na željenom polasku bez potrebe odlaska u agenciju, javili su iz Jadrolinije.
Ističu kako je karte moguće kupiti i preko pametnih telefona, a u skoroj budućnosti planiraju i uvođenje mobilne aplikacije, koja će dodatno olakšati kupovinu karata.